{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nooit meer luiers tekort

met het baby abonnement van Etos

Afbeelding blog 'Nooit meer luiers tekort '

Ik ken mijzelf inmiddels goed genoeg, met luiers leef ik altijd “on the edge”. Ik besef vaak pas dat de luiers op zijn op het moment dat ik de laatste in mijn handen heb. Niet heel praktisch 😉

Voorheen was het geen grote ramp. Er was geen corona en we woonden naast een Etos, we hadden ze dus zo in huis. Tegenwoordig gaat die vlieger niet meer op. We wonen niet meer naast een Etos, er is Corona en inmiddels zijn er twee kindjes. Even snel naar de winkel gaat gewoon niet en heb ik ook niet altijd zin in. Mondkapje op, twee kids in de auto.. Neuh, hoeft niet.

Hoe ideaal is het dan dat Etos het Baby abonnement in het leven geroepen heeft!? Met dit abonnement kan je zelf instellen hoe vaak jij jouw babybenodigdheden thuisgeleverd wilt hebben. Als je kindje bijvoorbeeld naar de opvang gaat, heb je minder luier nodig dan wanneer je thuis bent. Ook kan je het abonnement tussendoor wijzigen. De maten veranderen want je kindje groeit, misschien ga je over op andere voeding, of zelfs hapjes?

Zo kan je iedere keer weer spelen met de box en de inhoud ervan. Daarbij (hou ik dan weer van haha), zijn de prijzen lager dan in de winkel en betaal je ook geen verzendkosten! Hallo voordeel! Je bent bijna gek als je dit niet doet. Zoveel gemak voor een miniprijs. Ik ben in ieder geval om. Jij ook?

Liefs,

Erin  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je