{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onder de loep, nogsteeds..

Waarom? Ja, waarom bekijken ze haar nog steeds met een loep? Door Sandra..

Afbeelding blog 'Onder de loep, nogsteeds..' Achtergrond blur afbeelding
Gister hadden we met Suzannah de laatste afspraak voor haar gehoor. Dit werd getest  naar aanleiding van haar hersenvliesontsteking om er zeker van de te zijn dat ze geen gehoor beschadiging had opgelopen. Ze is met vlag en wimpel geslaagd! Helemaal super natuurlijk en we zijn toch wel een beetje op gelucht. We gingen er wel met een heel goed gevoel naar toe en we hadden deze uitslag zeker verwacht maar er is dan altijd een stemmetje in mijn hoofd die zegt: "zal je net zien..." Nu kregen we direct bij binnen komst de vraag: "En? Praat ze al?" waarop wij in koor antwoordde: "Nee" Dit blijkt toch een punt van aandacht te zijn terwijl wij ons totaal geen zorgen maken. De een is namelijk snel en de andere wat langzaam. Vijf maanden geleden vertelde ze ons ook dat ze nooit zou kunnen lopen of misschien een steun in haar been nodig zou hebben......dit bleek ook niet waar te zijn! Dan zal ze zeker wel gaan praten hoor.

nog steeds onder de loep

Waarom? Ja, waarom bekijken ze haar nog steeds met een loep? Ja ze is heel ziek geweest en ja ze heeft een ontwikkelingsachterstand en ja er kan nog heel veel mis zijn met haar.........SO? Dit kan ook met een kindje die niks gehad heeft, waarvan je denkt dat het 100% gezond is en in een keer zo veranderd. Ik word daar werkelijk niet goed van......zo dat is er uit! En nu op naar leukere dingen in het leven..... Oja: haar eerste woordje is: Hammmm (als ze een hap neemt) en het 2de: DIE (met een wijzende vinder erbij) Ik zeg: GA ZO DOOR!.................hahahaha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je