{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog nooit ging de tijd zo traag.

Mijn kleine meisje.

Afbeelding blog 'Nog nooit ging de tijd zo traag.' Achtergrond blur afbeelding

Daar ging je dan, de OK in we zouden gebeld worden als je terug kwam en dan zouden we te horen krijgen of het 1 gaatje was, of dat je gehele darm afgestorven was.

Ik gaf je nog een kus, het liefst pakte ik je vast en rende ik met je het ziekenhuis uit, Maar de realiteit hield me tegen. Met tranen in me ogen sloten de deuren en zag ik je in de gang verdwijnen.

De langste uren van me leven, de operatie zal 4 uur duren maar na 2 uur kregen we een telefoontje onze kleine meid zal met een half uur terug zijn op de ic, je kijkt elkaar aan is dit goed nieuws is dit slecht nieuws, je probeert wanhopig uit alles nog een beetje hoop te houden. Ik wil je niet kwijt ik kan niet zonder je, Mijn kleine meisje hoort gewoon bij mij.
Na 15 minuten belde de arts.. de operatie is goed gegaan, je blinden darm is er uit en in je dikke darm zat een klein gaatje die ze gelukkig dicht konden maken.

Met tranen in onze ogen vlogen we elkaar in de armen in die lange donkere tunnel was dit toch een klein beetje hoop. Ons kleine meisje die zo ligt te vechten voor haar leven ons kleine zonnestraaltje.
De arts maakte ons wel duidelijk dat je er nog lang niet was, En er nog een lange herstel periode voor ons lag. Ook konden ze nog niet zeggen of het risico was geweken omdat het zomaar kon dat de rest van de darm als nog zal afsterven.

We zijn er nog lang niet, Maar voor nu wou ik naar me kleine meisje en niks anders dan haar kleine handje vast houden en fluisteren dat mama er altijd voor haar is.

Mijn kleine meisje, Mijn zonnestraal.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #baby, #ziek

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je