{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog eventjes genieten...

De laatste daagjes voordat deze mama weer back to work gaat. We gaan nog even genieten.

Afbeelding blog 'Nog eventjes genieten...'

Nog maar twee weekjes en dan begint het echte leven weer. Ik kijk er ontzettend naar uit om lekker in een ritme te komen. Om na een dag werken thuis te komen en dat kleine lachende gezichtje te zien :)

Toch voelt het ook vreemd. Over twee weekjes ga ik je achterlaten bij anderen. Kan ik niet meer de hele dag met je knuffelen. Maar je bent in goede handen. Ben benieuwd hoe ik het ga doen? De kleine man zal er weinig van merken. Het is zo'n flinke kerel, hij kan alles aan. Eindelijk is het oppasschema ook klaar. Grappig, we zijn er al sinds augustus mee bezig. Deze kerel gaat 1 dag naar de opvang, 1 keer heeft hij een dag met papa, een dag met mama, een dag met oma, en de woensdag wisselen mama en oma om de week af.

De eerste magische periode wordt bijna afgesloten. En het was en is nog steeds geweldig. Als ik naar hem kijk dan denk ik 'Hier ben ik voor gemaakt'. 

Maar eerst nog even... Genieten met een hoofdletter G. Dat was iedereen je adviseert. En zo is het ook.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je