{{ message.message }}
{{ button.text }}

No hair, don't care!

Het duurt zooo lang bij mijn kids voor dat ze haar krijgen! Hun maakt het natuurlijk geen bal uit, maar ik droomde van de vol bos babykrul!!

Afbeelding blog 'No hair, don't care!'

Toen jij werd geboren had jij een mega bos haar, zegt mijn moeder. Maar die baby dons verdween natuurlijk ook. Daarna duurde het zooo lang voordat jij weer haar kreeg! Zelf zo lang dat we dachten dat je een haar ziekte had, en dat het nooit zou komen! 

Fijn.. En nee, ik had uiteindelijk geen haar ziekte hoor. Maar ik denk dat dat, geen haren in de eerste jaren wel erfelijk is.

Meneertje kreeg pas iets voller haar na zijn 2e verjaardag. Het is nu nog steeds zo dun als maar kan. Ik wil heel graag met hem naar de kapper, of het zelf bij knippen of scheren. Zijn "coop a la baby" ziet er namelijk niet uit! Het is super pluizig aan de onderkant en het is niet gelijk. It drives me nuts!! Maar ik ben te bang dat het niet terug groeit, of niet snel genoeg terug groeit. Dat zijn baby krullies, voor zover hij die heeft, nooit meer terug zullen komen. 

Veel mama's zeggen dat hoe meer je je haar knipt, hoe sneller (en voller) het terug komt. Dus als ik nu de kop van mijn zoontje kaal scheer heeft hij over 4 maanden een volle bos haar? Ik heb wel is op het punt gestaan maar ik durf het echt niet! Ik geloof het gewoon niet, dat het op die manier zou gaan. En hoe zou jij het vinden als iemand opeens je hoofd kaal scheerd, denk ik dan..

Nooooooooooo!

IMG_20160109_123018_1452339035.JPG

Mevrouwtje heeft ook nog geen haar. Ze is nu bijna 1. Ik heb nog wel geduld maar ik vind het toch ook wel lastig. Het dochtertje van een vriendinnetje van mij had op deze leeftijd al een mega bos haar, bijna tot op haar kont! En kindjes die ik dan op werk zie, in de lunchroom, met blond krullend engelen haar, dan ben ik stiekem een klein beetje jaloers. 

Ook zonder haar is ze een prachtig engeltje, hoor! Maar ik ben zo bang dat het even lang gaat duren als bij mijn zoontje. Ik wil haar haar kamen! En vlechten! En ik wil dat ik zo'n raar klein staartje recht boven op haar hoofd kan knopen!! 

Nu heeft mevrouw bling bling in haar oren en het staat haar prachtig. Oma koop vaak nieuwe diamanten voor haar. Het hoord echt bij haar. Eerst was is super tegen omdat ik vind dat je oorbelletjes, als moeder-dochter ding samen laat doen op een leeftijd die ze zich kan herinneren. Maar aan de andere kant, dat kan ook met haar tweede paar gaatjes :) Met haar mooie bling bling is ze extra dame en haar haar? Pfff she doesn't care!

IMG_20160109_121058_1452339636.JPG

Is er iemand die aan mij zijn ervaring wil delen van eerste keer kapper? Ging het haar toen echt sneller groeien? En word het voller?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je