{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nipt

Hoop

Afbeelding blog 'Nipt' Achtergrond blur afbeelding

Drie maanden geleden was alles goed. Ik kreeg mijn 2e echo bij 12 weken en alles zag er goed uit. De baby bewoog veel en alles zat er aan wat er aan moest zitten. We besloten om een Nipt test te laten doen om afwijkingen uit te sluiten en dan zouden we gaan kijken naar baby spulletjes. En toen kwam dat telefoontje die je hele wereld op zo’n kop zet. Er is een afwijking geconstateerd bij uw baby en u zult moeten nadenken wat u hiermee wil gaan doen. BAM weg dromen. Gesprekken gehad bij de verloskundige en de gynaecoloog, er is een kleine kans dat de test foutief is en dat er niks aan de hand is en dit kunnen we testen via een vruchtwaterpunctie vanaf 15 weken. En dan begint het wachten en de hoop die elke dag een beetje groeit in je hart. Aan die hoop hou je jezelf krampachtig vast. De dag van de vruchtwaterpunctie breekt aan en je hoopt dat alles goed zal gaan en dat dit niet in een miskraam eindigt. En dan na een hele lange week wachten is daar de uitslag…..
Het spijt ons om u te informeren dat de uitslag van de Nipt test bevestigd is door de vruchtwaterpunctie. En dat is de dag dat je wereld instort.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #nipt-test

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je