{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nina's Necklace; een helpende hand

Het krijgen van tandjes is vervelend voor kind maar ook voor mama!

Afbeelding blog 'Nina's Necklace; een helpende hand'

Goedemiddag lieve mama's,

Het werd hoog tijd een update te schrijven aangezien het ieen tijd geleden was dat iets of iemand iets geschreven had over Nina's Necklace. Gelukkig zijn we er nog steeds (zelfs in deze economische tijden) en uiteraard blijven kindjes tanden krijgen. Voor zowel baby als mama is het krijgen van tandjes geen prettige ervaring. Pijn, ontstekingen en koorts bij de baby's en slapeloze nachten, allerlei middeltjes en wanhoop bij mama's. Met de eigen ervaring van twee kinderen, weet ik (en vind ik) dat het niet prettig is om je kindje op jonge leeftijd al paracetamol te geven of zelfs te stunten met vloeibare, naar aardbei ruikende, pijnstilling.

Het is dan fijn om te weten dat Nina's Necklace een handje (of tandje) kan helpen. Inmiddels zijn er alweer wat moeders bijgekomen die de werking van Nina's Necklace zelf hebben kunnen ervaren. De klachten van pijn, kwijlen en koorts verminderde aanzienlijk of verdwenen geheel bij het gebruik van Nina's Necklace.

Ik beweer niet dat het een wondermiddel is maar kan met recht stellen dat er weer een aantal zeer tevreden klanten bij zijn gekomen. Kindjes die minder kwijlen, minder pijn of rode billen hebben en moeders die weer lachen omdat ze een nacht hebben kunnen slapen.

Neem zelf de proef op de som en bestel vandaag nog Nina's Necklace! Ik weet zeker dat ik jou en je kindje een handje kan helpen!

Met lieve groetjes,

Mrs- LT

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je