Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • post

Nina's Necklace; een helpende hand

Het krijgen van tandjes is vervelend voor kind maar ook voor mama!

Goedemiddag lieve mama's,

Het werd hoog tijd een update te schrijven aangezien het ieen tijd geleden was dat iets of iemand iets geschreven had over Nina's Necklace. Gelukkig zijn we er nog steeds (zelfs in deze economische tijden) en uiteraard blijven kindjes tanden krijgen. Voor zowel baby als mama is het krijgen van tandjes geen prettige ervaring. Pijn, ontstekingen en koorts bij de baby's en slapeloze nachten, allerlei middeltjes en wanhoop bij mama's. Met de eigen ervaring van twee kinderen, weet ik (en vind ik) dat het niet prettig is om je kindje op jonge leeftijd al paracetamol te geven of zelfs te stunten met vloeibare, naar aardbei ruikende, pijnstilling.

Het is dan fijn om te weten dat Nina's Necklace een handje (of tandje) kan helpen. Inmiddels zijn er alweer wat moeders bijgekomen die de werking van Nina's Necklace zelf hebben kunnen ervaren. De klachten van pijn, kwijlen en koorts verminderde aanzienlijk of verdwenen geheel bij het gebruik van Nina's Necklace.

Ik beweer niet dat het een wondermiddel is maar kan met recht stellen dat er weer een aantal zeer tevreden klanten bij zijn gekomen. Kindjes die minder kwijlen, minder pijn of rode billen hebben en moeders die weer lachen omdat ze een nacht hebben kunnen slapen.

Neem zelf de proef op de som en bestel vandaag nog Nina's Necklace! Ik weet zeker dat ik jou en je kindje een handje kan helpen!

Met lieve groetjes,

Mrs- LT

10 jaar geleden

Hi Ajongsma, Barnsteen is een fossiele hars van naaldbomen welke is versteend. Omdat het hars is, is het een natuurlijk product en voelt het niet koud aan. Door het dragen van de ketting op de huid, komt het actieve ingredient vrij. Het is bewezen dat dit ingredient een positieve invloed heeft op het lichaam en vermindert bij baby’s het kwijlen en onderdrukt ontstekingen. De ontsteking remmende en therapeutische eigenschappen van barnsteen wordt ook door de homeopathische geneeskunde als een natuurlijk pijnstillend middel erkend. Dat is hoe het werkt! Mocht je meer willen weten, stuur me even een email en ik help je graag verder. babynco& hotmail.com Lieve groetjes, Gabrielle

10 jaar geleden

Hier begint de fase net.. kun je misschien in het kort uitleggen waardoor de ketting ontstekingsremmend werkt?

10 jaar geleden

Hi Malinini, Dank je wel voor het lezen en je reactie. Een bijtring voldoet zeker maar de ketting heeft een meer langdurig effect. Het is een natuurlijk pijnstillend ontstekingsremmend product wat bij doorkomende tandjes zeer welkom is. Daarnaast kan het de weerstand verhogen hetgeen weer bijdraagt aan een goede gezondheid. Ik was, net als jij, geen voorstander van een ketting maar ben overstag gegaan toen ik de ketting uit pure wanhoop toch probeerde. Het resultaat heeft mij uiteindeljk doen besluiten het aan andere moeders aan te bieden. Ik wens je een heerlijke avond! Mrs LT.

10 jaar geleden

We zitten niet meer in die fase en hebben ook weinig hulpmiddeltjes nodig gehad gelukkig. Ik ben iig helemaal niet van dergelijke kettinkjes e.d. een verkoelende bijtring helpt ook.