{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe lievelings; Naïf diaper cream

Rode billetjes? Dit zou wel eens de oplossing kunnen zijn! In elk geval is het mijn nieuwe lievelingsproduct..

Afbeelding blog 'Nieuwe lievelings; Naïf diaper cream ' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen zaterdag mocht ik even een dagje zonder Tim op pad. Mijn zusje, twee vriendinnen en ik hadden kaartjes gekocht voor Flavourites in de Kromhouthal in Amsterdam.

Voor de mensen die het niet kennen, Flavourites Live is een beurs waar allerlei webshops zich voor het echie laten zien. Je kan de producten dus eindelijk een keer aanraken enzo voor je ze koopt! Vaak hebben de shops ook nog wel leuke aanbiedingen waardoor je kleding of interieurzaken kan kopen met korting. Helemaal mijn ding, enorm zin in dus een beetje op tijd opgestaan en hop, op pad! 

Een van de eerste shops waar ik wel even moest blijven hangen was Fish on the Moon: een fijne webshop met interieurdecoratie en kleding voor baby's en kinderen. Naast prachtige babykleding verkoopt Fish on the Moon ook mijn lievelingsverzorgingsproducten, namelijk die van Naïf.

Tim heeft een beetje een droge huid en veel producten voor in bad lijken het alleen maar erger te maken. Na het proberen van een en ander ben ik bij deze producten uitgekomen en ik ga d'r nooit meer vanaf kan ik jullie vertellen. 

Naïf is ontwikkeld door twee vaders die van mening zijn dat je babyverzorgingsproducten alleen de ingrediënten moeten bevatten die echt nodig zijn en die natuurlijk zijn. Naast dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-huidneutraal zijn de producten ook nog eens getest om te kijken of ze niet schadelijk zijn voor de natuur, en dat zijn ze dus niet. Ook nog duurzaam dus!

Anywho, terwijl ik in gesprek was met de mevrouw van Fish on the Moon vertelde zij mij over een nieuw product in de lijn van Naïf, namelijk de diaper cream. Ik kreeg van haar een tester mee en dat kwam goed uit want ik had net die ochtend gezien dat Tim een beetje een rooie kont had, de kleine baviaan. Dus hatsee, ik met de diaper cream (en tassen vol spullen die ik natuurlijk enorm nodig had) naar huis, Tim in bad en smeren maar! 

Het idee van deze billencreme is dat luieruitslag voorkomen of hersteld wordt. Er zit vitamine E in en kamille, het verzacht en beschermt en holy shitballs wat ruikt het lekker!! Het smeert lekker makkelijk en trekt ook goed in, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Sudocreme.. 

Nu moet ik gaan, internetwinkelen en deze billenzalf kopen ;)

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je