Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • post

Nieuwe babykleren

Kopen jullie veel kleertjes nieuw voor jullie 2de/3de/4de kindje?

Als echte jongensmoeder duik ik in kinderkledingwinkels en in online shops alleen de stoere jongenshoek in. Toegegeven: het is praktisch twee of drie kinderen van hetzelfde geslacht. Toen vorig jaar tijdens de 20 wekenecho bevestigd werd dat we weer een jongetje zouden krijgen (ik ‘wist’ het zelf al veel langer, heb altijd geroepen dat ik 3 zonen krijg J), ben ik de zolder opgedoken. Alle piepkleine rompertjes en pakjes die mijn oudste zoon Mats 3 jaar geleden droeg, waren nog helemaal mooi. Ik heb voor zoon2 in wording wel een paar nieuwe dingen geshopt en gekregen, maar meestal droeg en draagt hij toch de kleertjes van zijn grote broer.

Waar ik nu alleen tegenaan loop is dat Mats destijds maat 74 had in de zomer (want: geboren in november). Cas heeft nu maat 74 (hij is geboren in mei). En tja, om Cas nu, hartje winter, t-shirtjes, rompertjes met korte mouw en een dun zomerjasje aan te trekken…

Tijd dus voor een nieuwe winterjas voor Cas! Door tijdgebrek om echt de stad in te duiken, ben ik online gaan snuffelen en ik vond op www.VD.nl een heel leuk jasje van het merk Frendz. Ik kende dit merk al en ik ben er erg enthousiast over. Het is net even anders dan kleertjes van andere grote winkelketens, het is van goede kwaliteit en ook niet onbelangrijk: erg betaalbaar. Geloof het of niet: ik heb uiteindelijk €6,75 voor het jasje betaald. Het was afgeprijsd van €22,99 naar €9,- en ik kreeg nog eens 25% stapelkorting! De muts die ik er bij kocht is ook van Frendz. Ik vind het hem stoer en tegelijkertijd ook lief staan.

 

10 jaar geleden

Mijn oudste dochter is van november en de jongste dochter van maart, veel dingen kunnen op nieuw gedragen worden, en soms moet je wat bij kopen. Rompers lange mouw, slaapzak voor de winter. Ik heb een aantal dingen nieuw gekocht voor de jongste. Kon het niet laten. En veel kleding kan je met een lange mouwen romper gewoon doordragen.

10 jaar geleden

Super foto! Leuke jas! Ik heb maar een uk. Maar meisje draagt zelfs nu nog zomer dingen. Gewoon lange mouwen romper onder een shirt!

10 jaar geleden

Leuke foto! Wij hebben een jongen en een meisje, dus behalve de rompertjes was er weinig om te 'delen'.

10 jaar geleden

Mijn dochter krijgt alles van haar 2 grotere nichtjes... maar koop er zo nu en dan wel wat bij.. zo is mijn meisje dol op leggings en spijkerbroeken met elastiek en tuniekjes en ook wat frisse basic hema shirtjes daar ben ik dol op;).. en ik blijf het ook belangrijk dat ze zo nu en dan zelf haar kleding mag shoppen (zo kwamen we laatst thuis met een lelijke groene hamburger tshirt die ze prachtig vond en die ze heeel erg veel aan heeft:)) ...schoenen, sokken en ondergoed koop ik sowieso wel nieuw..dus shoppen blijven we doen:).. vervolgens krijgen de jongste 2 nichtjes mijn dochters kleertjes weer:)