{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw: Allerhande Box!

Nieuw van Albert Heijn: de Allerhande Box. Een heerlijke, verrassende en verse maaltijdbox voor het gehele gezin.

Afbeelding blog 'Nieuw: Allerhande Box!'

Na de maaltijdboxen van HelloFresh, Mathijs en Marley Spoon komt Albert Heijn nu ook met een eigen box: de Allerhande Box. Een heerlijke, verrassende en verse maaltijdbox voor het gehele gezin. Benieuwd? Wij vertellen je graag alle voordelen.

Vers, lekker en gezond

Albert Heijn kondigde het een aantal weken geleden al aan: De supermarktgigant komt met een eigen maaltijdbox. De Allerhande Box is gebaseerd op de recepten die we kennen uit de vertrouwde Allerhande en voldoen aan het credo vers, lekker en gezond. Ideaal is dat de Allerhande Box perfect is voor het complete gezin. De recepten zijn zeer toegankelijk waardoor ook de jongste gezinsleden prima mee kunnen eten. Bovendien zijn alle recepten heel verantwoord: ze zijn gezond en er is volop variatie in vlees, gevogelte, vis en vegetarische gerechten. Ook heel fijn: op ah.nl/allerhandebox zie je precies wat er deze week in de maaltijdbox zit. Loopt het water al in de mond? Binnen enkele stappen heb je de Allerhande Box besteld. Let wel op: vandaag bestellen, betekent over vier dagen in huis. Op deze manier wordt je box speciaal voor jou samengesteld op het meest ideale moment om een optimale versheid te kunnen garanderen.

Easy cooking met de Allerhande Box

Net als veel ouders geen zin om urenlang in de keuken te staan, maar wil je wel een gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel zetten? De recepten uit de Allerhande box zijn gemakkelijk te maken (lees: ook voor de mama die niet over 5 sterren kookkunsten beschikt perfect) en zijn binnen 30 minuten klaar. Ideaal voor ouders die heel druk zijn met werk, kinderen ophalen, in bad doen en meer avondrituelen. Ook bepaal je, net als de rest van je Albert Heijn bestelling, zelf wanneer de maaltijdbox wordt bezorgt. Zo wordt boodschappen én koken een peulenschil. Alleen die ober, daar moet je toch echt voor zorgen.

Makkelijk meebezorgd

Wie helemaal slim is, bestelt naast de maaltijdbox ook direct de weekboodschappen (van toiletpapier tot frisdrank en fruit) bij Albert Heijn. Gratis bezorgd en zonder minimum bestelbedrag. Zo heb je alles lekker vers in huis en heb je tijd over voor de echt belangrijke dingen in het leven: je gezin!

Ook proberen?

Je hebt al een Allerhande Box voor vier personen (twee volwassene en twee kinderen) voor €49,-. Je ontvangt dan een goedgevulde box met ingrediënten en recepten voor drie dagen. Ga nu direct naar ah.nl/allerhandebox en ontdek het zelf.

Heb jij al ervaring met de Allerhande box? Deel het dan met ons in de reacties

fallback_728x90_1441362002

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Kind, #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je