{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet zo snel!

Afbeelding blog 'Niet zo snel!' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels ben ik alweer 6 weken moeder en ja...dat went snel, maar dat is niet waar ik met de titel op doel. Ik heb het over de ontwikkeling van mijn kleine meisje. Het lijkt nog maar kortgeleden dat ik haar voor het eerst vast mocht houden. Daar was ze dan, een klein meisje, totaal afhankelijk van ons.


Nu, zes weken later, heeft ze al zo veel sprongen gemaakt en is ze flink gegroeid. Lily kan echt bewust lachen, maakt steeds meer verschillende geluidjes, volgt al dingen met haar ogen en is al veel meer wakker overdag. Het gaat allemaal zo hard.


En dan het groeien...inmiddels past maatje 50 eigenlijk niet meer en is er dus al kleding wat we kunnen opbergen. Haar eerste kledingstukken.

Kortom, onze lieve Lily ontwikkelt zich snel (net als alle baby's) en ik probeer er maar extra veel van te genieten.


Lieve Lily, groei maar niet te snel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je