{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet geschikt voor de opvang..

En dan wordt je gevraagd om een gesprek aan te gaan met de leidster en de locatiemanager omdat je kindje niet kan wennen aan het kdv...

Afbeelding blog 'Niet geschikt voor de opvang.. ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter huilt niet, nee ze krijst op het kinderdagverblijf. De hele dag door, behalve dan als ze eten krijgt. 

De kleine meid is nu 6 maanden en gaat 1 dag per week naar het kdv, maar al vanaf de eerste dag gaat dit niet erg soepel. 

Ze krijst werkelijk waar aan een stuk door en maakt het de leidsters niet erg gemakkelijk. Dit weet ik omdat ik haar kan horen, ik werk namelijk op hetzelfde kinderdagverblijf een paar groepen verder.

Zoals ze daar is is voor mij zo vreselijk onherkenbaar, het lijkt wel of ze verandert in een compleet ander kind. Natuurlijk weet ik heel goed dat ze zeker een pittig karakter heeft en graag ziet waar je bent, maar zo krijsen doet ze thuis alleen als er echt iets aan de hand is. 

We hebben echt alles al geprobeerd en besproken.. Ook ga je dan krijgen dat ze denken dat ze thuis alleen maar gedragen wordt en constant de aandacht krijgt, dit is niet zo en ook vrijwel onmogelijk met nog een 3-jarige in huis.

Maar nu.. De leidster gaf aan dat ze in gesprek wil gaan omdat er een vermoeden is dat het kinderdagverblijf gewoon niet haar ding is en dat ze dus eigenlijk vinden dat er een andere oplossing gevonden moet worden. 

Een andere oplossing is er echter niet, de kinderdagverblijven in de buurt zijn niet vroeg genoeg open en een gastouder zie ik eigenlijk niet zitten.. (Wie ziet wat er gebeurt de hele dag bij een vreemd persoon thuis).

Wat denken jullie? Heeft er iemand de gouden tip? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je