{{ message.message }}
{{ button.text }}

NewBorn baby en borstvoeding

Hoe de natuur voor dit wonder zorgt, borstvoeding is zo een geweldige periode tussen moeder en kind.

Afbeelding blog 'NewBorn baby en borstvoeding' Achtergrond blur afbeelding

Wow.. onze baby is geboren. Vanaf dat ze geboren is heb ik er meteen aan de borst gelegd.

Wat is dit toch een bijzonder gevoel en wat een rijkdom dat onze dochter direct weer goed hapt en lekker gaat drinken. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen, al ben ik me er van bewust dat het bij sommige moeders niet lukt, maar dan vraag ik me wel af hoe dat nu  mogelijk is. De natuur zorgt ervoor dat elke moeder borstvoeding kan geven en elk kindje word geboren met het idee dat ze aan de borst gaan. Zal het liggen aan de onrust die de moeder heeft of de onzekerheid die voortvloeit naar de baby waardoor het niet lukt.

Elke mama zou ik aanraden de eerste poging toch aan de borst te leggen. Ja, je krijgt na een paar dagen stuwingen en dit is niet fijn en ja je zit even wat langer misschien met je baby dan met een flesje.. Maar deze periode is onbeschrijfelijk en gebeurt misschien maar een paar keer aan de hand van hoeveel kinderen je wil. 

Ik denk ook dat iedereen die positief naar borstvoeding staat hierin slaagt, de mensen die twijfelen die zullen het moeilijk krijgen, aan de hand van hun doorzettingsvermogen zal het slagen of niet!

Dit is niet een snauw naar mensen die geen borstvoeding geven totaal niet ieder heeft zijn eigen ideeen erover, ik wil alleen laten weten dat deze periode van bv een periode is die je nooit meer terug krijgt of iig weinig meemaakt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je