{{ message.message }}
{{ button.text }}

Net zolang uit mijn buik als in mijn buik!

Afbeelding blog 'Net zolang uit mijn buik als in mijn buik!' Achtergrond blur afbeelding

Zo dat is alweer even geleden dat ik hier iets geplaatst heb. Tijd om daar verandering in te brengen! Gisteren ( 30 september) was onze kleine man alweer 9 maanden bij ons! 9 maanden mensen, de tijd gaat zo bizar vlug. Af en toe ben ik bang dat ik momenten van de jongens mis. Wetende dat ik eigenlijk altijd bij ze ben maar toch ook weer niet zeg maar.. dus dat.

Vandaag is Juul net zolang uit mijn buik als in mijn buik. Hierboven op de foto was ik 39+5 weken zwanger. Juul besloot met 39+6 zelf te komen. Blijft bizar hoe snel die kleintjes groeien.. Ik bedoel kijk hier beneden even naar zijn foto en je begrijpt me helemaal..

Afbeelding blog 'Net zolang uit mijn buik als in mijn buik!'

Ondertussen gaat hij ontzettend hard. Hij staat overal waar ook maar een beetje hou vast is. Speelt en kletst er de hele dag op los met zijn grote broer. Laat het heel duidelijk merken als hij het er niet mee eens bent en hij is goed gehumeurd oftewel lacht eigenlijk altijd. Verder heeft hij al 5, ja echt al 5 tandjes!

Het spugen is nog niet voorbij helaas. Het word heel langzaamaan een beetje minder. Hier is hij wel heel anders in als dat zijn broer was. Het groeien gaat nu langzaamaan ook iets beter. Hij zit nu nog net in maatje 62 en gaat langzaamaan naar wat 68 maatjes. Nog ietwat ruim, maar met die lange beentjes wel beter.

Mijn kleine man, zoals ik je altijd noem. Wat ben ik trots op je. Op hoe je het doet en hoe je bent. ❤

Afbeelding blog 'Net zolang uit mijn buik als in mijn buik!'

Hebben jullie ook het idee dat het bij je tweede kindje zo veel sneller lijkt te gaan? Laat het me hieronder weten in de reacties!?

Veel liefs!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je