{{ message.message }}
{{ button.text }}

Net bevallen? Bestel je boodschappen online

Na de bevalling heb je als kersverse moeder wel andere dingen aan je hoofd dan de boodschappen doen.

Afbeelding blog 'Net bevallen? Bestel je boodschappen online'

De kraamweek is een heerlijke periode. Je wordt volop in de watten gelegd en je kunt optimaal genieten van je kleine kindje. Maar zodra de kraamhulp de deur heeft verlaten, is het weer terug naar de realiteit. Het huishouden draait immers gewoon door. Er moet eten worden gekookt, wasjes worden gedraaid en vergeet de boodschappen vooral niet. Met een volle boodschappenkar, inclusief jengelende peuter en baby in de maxi-cosi, door de plaatselijke Albert Heijn lopen is niet ideaal. Vooral niet als je nog aan het herstellen bent van je bevalling. Oplossing: laat je boodschappen bezorgen. Perfect voor newborn mama's die wel iets anders aan hun hoofd hebben.

Geen gesleep met luiers en billendoekjes

Als kersverse moeder is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Het laatste waar je zin in hebt is om naast alle voedingen en gebroken nachten naar de supermarkt te gaan voor je dagelijkse boodschappen. Albert Heijn heeft daarom de ideale oplossing: zij bezorgen je boodschappen tot in de keuken op het moment dat het jou uitkomt. Op ah.nl vind je meer dan 27.000 artikelen van Albert Heijn en bovendien ook een ruim assortiment van Etos. Perfect, want als newborn mama kan een voorraad luiers en billendoekjes geen kwaad.

Extra fijn is dat je op ah.nl ook recepten vindt die je linea direct naar je winkelmandje kan slepen. Ideaal voor als je even geen inspiratie hebt voor het avondeten. Bovendien bepaal je zelf het moment waarop je je boodschappen laat bezorgen, of dit nu 's ochtends vroeg of 's avonds laat is. Kortom: alle voordelen en het gemak dat je je als kersverse mama maar kan wensen.

Doe jij al je boodschappen online?

Net_bevallen_728x90_1437729730

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Kind, #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je