{{ message.message }}
{{ button.text }}

Neon staat beter dan je denkt

Afbeelding blog 'Neon staat beter dan je denkt' Achtergrond blur afbeelding
Ik hou heel erg van felle kleurtjes. Kleurtjes die bijna licht geven in het donker, maar net geen pijn doen aan je ogen. Ik heb gemerkt dat de mening van veel ouders vaak zwart of wit is wat deze kleurtjes betreft. Ze vinden het de bom of 10x niks. Ik denk dat zo’n felle kleur bij veel kindjes heel goed zal staan. Veel beter, dan de meeste denken. De zomercollectie van Moodstreet en Little Feet zit bordevol met deze felle kleurtjes. Met name voor de meisjes. Ik blogte al eens over deze collectie. Doutzen draagt hier zo’n felgekleurde longsleeve van Little Feet. Haar ietswat gebruinde huidje valt me nu nóg meer op. Een geweldig leuk detail vind ik het snoezige roosje op haar borst. Houd jij van felle neon achtige kleurtjes? Longsleeve: Little Feet Broekje: Name-it Sokken: H&M Schoenen: Nike                      

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je