{{ message.message }}
{{ button.text }}

Negenmaandenbeurs - kom jij ook?

Van 21 tot en met 25 Februari vindt de Negenmaandenbeurs plaats in de RAI. Dé plek om inspiratie op te doen, informatie te krijgen en leuke babyspullen te scoren. Kom jij ook? Laat het mij weten in een reactie!

Afbeelding blog 'Negenmaandenbeurs - kom jij ook?' Achtergrond blur afbeelding

Binnenkort vindt de Negenmaandenbeurs weer plaats in de RAI in Amsterdam. Op deze beurs vind je alles, maar dan ook echt alles, op het gebied van zwangerschap, baby en kind. 

Tijdens de Negenmaandenbeurs is het ook dé gelegenheid om jezelf te informeren over het dragen van je kindje. Je vindt Pure Baby Love in de stand van Draagkracht Utrecht. Deze stand bevindt zich in de webshopstraat in hal 11. 

Iedere dag van de beurs staan hier meerdere draagconsulenten die jou graag informeren over het dragen van je kindje. Ook ben ik zelf namens Pure Baby Love alle dagen aanwezig om je alles te vertellen over dragen in een draagdoek, ringsling of draagzak. Dus kom gerust langs bij onze stand voor meer info!

Ik ben benieuwd: Kom jij ook naar de Negenmaandenbeurs? En heb jij al specifieke stands op het oog?

Laat het mij weten in een reactie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je