{{ message.message }}
{{ button.text }}

Negen maanden

Afbeelding blog 'Negen maanden' Achtergrond blur afbeelding

Over twee dagen precies is mijn dochter alweer 9 maanden. Hoe cliché maar het gaat zo snel. Ik dacht altijd toen mensen dit zeiden zal wel zijn omdat iedereen het zegt. Niks is minder waar hét gaat echt zo onwijs snel.

In een van mijn vorige blogs schreef ik al wat ze allemaal kon met 8 maanden oud. Mijn kleine knappe ondeugende lieve meid kan al zoveel meer. We hebben op aanraden van een nicht z'n oefen drink beker gekocht en ze pakt hem nu gewoon al zelf en probeert eruit te drinken. Dít is zó schattig om te zien ik smelt er van.

Ze kruipt vooruit en probeert zich omhoog te trekken. Moet zeggen dit lukt wel aardig goed. Ze is zo snel nu ons trap hekje komt goed van pas! De katten vinden dit nog wel even een beetje eng. Ze komt ineens achter ze aan. Maar gelukkig gaan ze dit steeds beter accepteren.

Ze eet ook steeds meer zelfstandig (zo veel mogelijk). De tandjes laten nog wel even op zich wachten heb al máánden het idee dat ze door komen maar nog niks. Hoelang duurde dit bij jullie kindjes?

Ik vraag me ook af hoelang het nog zou gaan duren voordat er eindelijk een tandje door komt. Ook ben ik nieuwschierig naar alles wat ze nu zou gaan leren. Hoe gaat ze zich ontwikkelen speelt ook wel vaak door mijn hoofd. Het ene moment kan ik niet wachten tot ze op het kinderdagverblijf op me af komt rennen en knuffelt maar aan de andere kant wil ik haar heel lang klein houden. Is dit herkenbaar? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je