{{ message.message }}
{{ button.text }}

'' Ze loopt nog niet nee!''

loopt ze al?? jeetje wat is ze laat!! who cares... waar maken mensen zich druk om? al dus Lovesoult. Lees de hele blog van Lovesoult hier..

Afbeelding blog ''' Ze loopt nog niet nee!'''
Loopt ze al??? Jeetje wat is ze laat!! Dat was wat ik de laatste weken als opmerking kreeg over mijn dochter. Onze dochter 18 maanden oud, ze loopt sinds vorige week. De opmerkingen die ik kreeg zijn niet leuk, want zo laat is het toch niet? Ik geef meteen eerlijk toe, ook ik heb mij zorgen gemaakt om ons meisje. Haar broer liep in mei 2010, 15 maanden oud was hij. Toen Luna in mei 2012 nog niet liep begon ik mij zorgen te maken, want onbewust ga je vergelijken. Ook met haar spraak, die alles behalve duidelijk is, vergelijk je. En natuurlijk is zij niet laat, natuurlijk is het goed dat ze haar eigen tempo volgt, dus natuurlijk hoef ik mij geen zorgen te maken.

Ze loopt!

Inmiddels zijn de stappen een feit, ze loopt !! en meteen ook redelijk goed. Ze is 18 bijna 19 maanden. En misschien is ze laat.. Maar who cares... waar maken mensen zich druk om? en Waarom bemoeien mensen zich met mijn dochter?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je