{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nachtvoeding door Papa

Borstvoeding is heerlijk om te geven, maar 's nachts... pfff. Maar Papa hield afgelopen nacht!

Afbeelding blog 'Nachtvoeding door Papa'

Borstvoeding geven doe ik met veel liefde, alleen die gebroken nachten breken mijn soms ook op. Onze kleine vent is nu bijna 6 weken en komt 's nachts nog één keer (en dan tussen zes en zeven iets wat we ook niet gewent zijn want onze grote meid houdt van uitslapen).

Afgelopen nacht zou mijn vriend eruit gaan om de nachtvoeding te geven welke ik afgekolfd had. Dat begon al met hem wakker maken, omdat hij niet wakker werd van onze kleine vent. Ik heb ondertussen dat Papa hem ging verschonen het flesje in de fleswarmer gezet. Maar voor onze kleine vent ging dat niet snel genoeg. Nadat hij zijn flesje leeg gedronken had heeft Papa hem klaar wakker in bed gelegen, maar meneer was het daar niet mee eens (tot twee keer toe). 

Al met al had ik net zo goed zelf eruit kunnen gaan om eten te geven. Sowieso is borstvoeding veel vermoeiender voor hem dan uit de fles drinken (en lekker warm tegen Mama aan). Ik ben helaas de gehele tijd wakker geweest en een nachtje doorslapen zat er dus (weer) niet in. 

Ik geef met veel liefde borstvoeding echt waar, maar die nachten doorslapen begin ik toch echt wel te missen. Hopelijk slaapt hij snel de nachten door, net als zijn grote zus dat deed.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je