{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar de Osteopaat

Vandaag een afspraak gemaakt bij de Osteopaat. Of we er goed aan doen? Ik hoop het ik heb er eigenlijk geen ervaring mee.

Afbeelding blog 'Naar de Osteopaat' Achtergrond blur afbeelding
Eindelijk na lang getwijfeld heb ik vandaag een afspraak gemaakt bij de Osteopaat. Of we er goed aan doen? Ik hoop het ik heb er eigenlijk geen ervaring mee. Ook vanuit mijn werkvlak  weinig tot niet. Maar we staan open voor alles wat kan werken. Ons meisje heeft sinds de geboorte nogal last van spugen. We zijn recentelijk bij de kinderarts geweest. Die zonder onderzoek wist te vertellen dat het zeker geen reflux was want ja ze is s nachts niet wakker. Nu zaten wij een beetje perplex te kijken want we weten helemaal niet of ze wakker is s nachts. Ik slaap zelf dan. En als het eten haar omhoog komt dan merk je aan haar qua huilen of geluid maken weinig, je hoort haar slikken en wat kreunen maar dat is het dan ook wel. Ook als ze spuugt ze doet er echt helemaal niets voor het loopt haar zo eruit. De fles wil ze soms niet ondanks dat we merken dat ze honger heeft, ze huilt dan ook echt omdat het haar niet lekker zit, of het haar pijn doet om te drinken? Het enige wat de kinderarts kon aanbieden was haar 7 dagen op te nemen om haar te obsereveren twee dagen mochten wij haar dan niet zien, dit konden we niet opbrengen. De diagnose luidde een pittige baby.  Zelfs bij het CB hadden ze hun vraagtekens bij deze diagnose. Dat ze pittig was dat was ons al bekend. Ze heeft een behoorlijk temperament en kan een rasechte drama Queen zijn en dat met 4 maanden oud. We hebben het bedje al een hele tijd geleden omhoog gezet met soepblikken, houden haar goed rechtop na het eten, wachten altijd op het boertje. Alles wat wij haar kunnen aanbieden dat gebeurd ook. Rust, reinheid en regelmaat. Si

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je