{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar de babyspa: lekker chillen met mijn meisje

Babymassage, i love it!

Afbeelding blog 'Naar de babyspa: lekker chillen met mijn meisje'

Toen Janne net was geboren brak er een hele nieuwe periode aan. Wij werden voor het eerst ouder en Janna moest de lekkere warme buik van haar moeder verlaten en zat opgescheept met 2 hopeloos onzekere ouders. Deden we het wel goed? Kreeg ze wel genoeg eten binnen? Zat haar iets dwars? Was ze wel gelukkig, deden we het wel goed?

Wat was ik dan ook blij met het cadeautje van mijn beste vriendin. Zij had een strippenkaart gekocht voor de city spa waar ik samen met mijn meisje wekelijks terecht kon voor een uurtje babymassage. Ik kon me er niets bij voorstellen, maar in de hectische tijd waar we middenin zaten, sprak het vooruitzicht van een uurtje chillen mij enorm aan.

En daar gingen we voor de eerste keer. Janne in de draagdoek, samen met mama naar de massage. We zaten in een groepje met 5 andere moeders. Allemaal uit de buurt dus ook nog eens leuk voor de sociale contacten van mama. Maar naast dat het gezellig was, was het vooral ontzettend relaxed. Heel zachtjes op de achtergrond speelde er een deuntje, de temperatuur in de ruimte was bijzonder aangenaam en de babyolie waar we mochten masseren rook heerlijk. Onze massage-instructrice was zeer kundig en leerde ons in een paar sessies hoe we onze baby konden laten genieten van de massage. Hoe we ze konden kalmeren bij verschillende huiltjes en vooral hoe fijn de massage was voor de binding. Na afloop sloten we af met een kopje thee en de baby's aan de borst. Het was echt ons momentje samen. En ik baalde er enorm van toen de strippenkaart op was.

Gelukkig kon ik met de handvatten van de massage-instructrice goed uit de voeten en creëer ik ook nu nog regelmatig een home made spa momentje. Vooral op drukke dagen, wanneer we allemaal op ons tenen lopen en Janne vaak ook onze spanning voelt, is het heerlijk om haar even apart te nemen, te badderen en vervolgens heerlijk te masseren. Janne wordt er rustig van en ikzelf ook.

Dus moeders, tip van een newby mama, schrijf je in voor een babymassage en ervaar hoe enorm relaxed dat is voor jou en je kindje! Enne ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de ervaringen van andere massagemama's!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je