{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na stilte komt weer storm

Afbeelding blog 'Na stilte komt weer storm'

Na een korte stilte hoorde wij via via dat mijn schoonmoeder was verhuisd... van haar eigen woning naar een particuliere woning. Echter bleek
het verhaal zo in elkaar te zitten dat ze zouden verhuizen binnen de regio , maar ze waren “ opgelicht” en zaten bij mijn zwager in huis. Schoonmoeders en partner. Een vreemd verhaal met name omdat op dat moment gezocht werd buiten de huidige woonplaats naar een nieuwe woning. Waarom zou je dat doen als je met de regio waar je wel reageert echt niets te zoeken hebt. De periode bij zwager werd angstvallig stil gehouden, we zijn we weinig geweest met een pas geboren baby en de drukte ban het kraambezoek. In deze periode kwam ook de zuster van mijn schoonmoeder van het zuiden des lands naar ons hoge noorden. De had daar niets meer en het was voor mijn schoonmoeder Fijn. Mijn voormalige zwager (koude kant) had de behuizing voor zowel tante als schoonmoeder geregeld , de lieverd. Ons was niets gevraagd helemaal goed. Tante was ziek ze had een long aandoening... en tja verleden tijd want zij overleed kort na de verhuizing aan complicaties in combi met haar longziekte. De dag van opname en coma heeft mijn schoonmoeder mijn man gebeld. Ja het was klaar, te weinig kans op eervol leven. En ze vond het zo jammer dat ze onze kleine nooit gezien had en dat we daar geen gehoor aan hadden gegeven... WHAT!?:&:&&::&:&€
ons was zoals jullie begrijpen natuurlijk niets vertelt. Zo makkelijk als we zijn hadden we dat met liefde gedaan. Zowel mijn schoonzus zwager en schoonmoeder wisten van deze wens. Niemand heeft het ons vertelt.... mijn man heeft uiteindelijk nooit afscheid kunnen nemen van zijn tante. Mijn schoonmoeder vergat te bellen dat het heel slecht met haar zus ging en ze was die nacht weggezakt.

kort na het overlijden met mijn man naar mijn zwager gegaan. Helaas ook daar zat mijn schoonmoeder. Ze pakte mijn kleine baby vast.... en begon intens te huilen hoeveel spijt ze had dat ze zo weinig aandacht voor hem had gehad.... alles zou anders worden.

de dag van de condoleance was deze toezegging natuurlijk het discussiepunt. Waarom ik niet bij de crematie van de tante was, n aar de kleine dan niet mee was met papa..... hallo een 4 maanden oude baby bij een crematie ?? Is ze niet goed?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je