{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na 16 weken, bereiken we je uitgerekende datum!

Vandaag was jou dag, zo gek om hier nu te zijn na alles...

Afbeelding blog 'Na 16 weken, bereiken we je uitgerekende datum! '

18-01-2021... Dat is de datum die we kregen bij onze termijn echo hihi! De datum die jij kreeg wanneer je klaar zou zijn voor de grote wereld! Jou datum.

Maar jeetje wat is dat anders gelopen, 16 weken te vroeg kwam jij al! En het voelt zo gek deze dag! Ik wil het vieren maar ook is het oh zo confronterend, zo pijnlijk maar ook zo mooi na alle tegenslagen die wij, jij al hebt gehad! Want kijk jou nou strijder! Vandaag op jou uitgerekende dag doe jij het zo super, ben je al zo groot en zo sterk, en heb je al zoveel harten verovert en betovert!💛

Het word een gekke dag, voor mij want jij bent je nog nergens van bewust hihi! Een gekke dag, maar ook weer een mijlpaal! Een mijlpaal waar ik erg naar uitkeek, waar ik naar toe leefde, toen en deed ik de afgelopen maanden evengoed nogsteeds...het is ergens niet te bevatten maar het rouwen om de zwangerschap die ik niet had, ze buik die ik niet kreeg, de schopjes en bewegingen die ik niet heb gevoeld kan ik hopelijk met deze dag een beetje meer achter mij laten... we maken van vandaag ook gewoon een dag van betekenis💛 zo is het nu een beetje onze datum.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je