Snap
  • Baby
  • ziekenhuis
  • prematuur

Na 16 weken, bereiken we je uitgerekende datum!

Vandaag was jou dag, zo gek om hier nu te zijn na alles...

18-01-2021... Dat is de datum die we kregen bij onze termijn echo hihi! De datum die jij kreeg wanneer je klaar zou zijn voor de grote wereld! Jou datum.

Maar jeetje wat is dat anders gelopen, 16 weken te vroeg kwam jij al! En het voelt zo gek deze dag! Ik wil het vieren maar ook is het oh zo confronterend, zo pijnlijk maar ook zo mooi na alle tegenslagen die wij, jij al hebt gehad! Want kijk jou nou strijder! Vandaag op jou uitgerekende dag doe jij het zo super, ben je al zo groot en zo sterk, en heb je al zoveel harten verovert en betovert!💛

Het word een gekke dag, voor mij want jij bent je nog nergens van bewust hihi! Een gekke dag, maar ook weer een mijlpaal! Een mijlpaal waar ik erg naar uitkeek, waar ik naar toe leefde, toen en deed ik de afgelopen maanden evengoed nogsteeds...het is ergens niet te bevatten maar het rouwen om de zwangerschap die ik niet had, ze buik die ik niet kreeg, de schopjes en bewegingen die ik niet heb gevoeld kan ik hopelijk met deze dag een beetje meer achter mij laten... we maken van vandaag ook gewoon een dag van betekenis💛 zo is het nu een beetje onze datum.

3 jaar geleden

Het rouwen om de zwangerschap is volledig normaal. Ik denk dat elke prematuur mama dat kan beamen. Ik vond het best raar soms dacht ik echt kom je zoontje doet het goed maar ergens was er iets in mij dat iets miste. Ik had het in die periode ook heel moeilijk met mama's die in hun laatste trimester waren en klaagde over kwaaltjes. Hihi. Ik had ook best veel behoefte er over te praten. Na vier kaar nog steeds eigenlijl 😄 Maar wat een klein vechtertje heb jij. Zo wonderbaarlijk dat jullie hier gekomen zijn. Ik duim ervoor dat jullie nu snel naar huis kunnen gaan. Dat zal zo goed doen. In hey begin wel wat aanpassen dat alles niet meer gemoniotord wordt.