{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moet ik me zorgen maken ?

De kleine groeit niet goed genoeg, we moeten hem gaan onderzoeken! Sorry? Wij zijn toch ook niet zo groot ?

Afbeelding blog 'Moet ik me zorgen maken ?'

Ons kleine manneke word 18 februari 1 jaar!! Geweldig !! Gister had hij dan ook weer een afspraak bij het consultatie bureau, en kreeg hij ook twee inentingen. Natuurlijk kijken ze ook zijn groei en gewicht na. 

Ik moet zeggen het consultatiebureau bij ons, is super vriendelijk en nog nooit problemen mee gehad! We werden naar binnen geroepen, en Damiën werd nagekeken. We kregen alle standaard vragen betreft voeding, slapen etc. Toen kwam de lengte ter spraken! Damiën is niet goed gegroeid! Hij zit een hele lijn eronder ten opzichte van de vorige keer. We willen dat je over een maandje terug komt en dan gaat de arts hem onderzoeken. Het kan zijn dat hij de bouwstoffen in de voeding direct via de ontlasting weer kwijt raakt. 

Wat moet ik hier van denken ? 

10 augustus lengte: 65 cm gewicht 7100 gram 

18 januari lengte: 70 cm gewicht 8100 gram 

Wij als ouders ik mama maar 1.60 cm en de papa 1.78 cm 

Zijn er ouders die mij gerust kunnen stellen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je