Snap
  • Baby

Moet ik me zorgen maken ?

De kleine groeit niet goed genoeg, we moeten hem gaan onderzoeken! Sorry? Wij zijn toch ook niet zo groot ?

Ons kleine manneke word 18 februari 1 jaar!! Geweldig !! Gister had hij dan ook weer een afspraak bij het consultatie bureau, en kreeg hij ook twee inentingen. Natuurlijk kijken ze ook zijn groei en gewicht na. 

Ik moet zeggen het consultatiebureau bij ons, is super vriendelijk en nog nooit problemen mee gehad! We werden naar binnen geroepen, en Damiën werd nagekeken. We kregen alle standaard vragen betreft voeding, slapen etc. Toen kwam de lengte ter spraken! Damiën is niet goed gegroeid! Hij zit een hele lijn eronder ten opzichte van de vorige keer. We willen dat je over een maandje terug komt en dan gaat de arts hem onderzoeken. Het kan zijn dat hij de bouwstoffen in de voeding direct via de ontlasting weer kwijt raakt. 

Wat moet ik hier van denken ? 

10 augustus lengte: 65 cm gewicht 7100 gram 

18 januari lengte: 70 cm gewicht 8100 gram 

Wij als ouders ik mama maar 1.60 cm en de papa 1.78 cm 

Zijn er ouders die mij gerust kunnen stellen? 

8 jaar geleden

Kijk, dat is fijn. Dat was ook mijn bedoeling. Want het is niet fijn om zorgen te hebben, terwijl je lekker zou moeten genieten.

8 jaar geleden

Bedankt voor je verhaal, gelukkig stelt iedereen me hier wel gerust ! X

8 jaar geleden

Wat fijn om jou verhaal te lezen!! Super bedankt dat je dit wilde delen, dat stelt me weer gerust! Liefs! X

8 jaar geleden

Ze kunnen je daar snel van slag maken, dus ik zou me niet te snel zorgen maken. Al kunnen extra onderzoeken nooit kwaad natuurlijk! Mijn oudste is nu 3,5 en woog met haar 1e verjaardag ook amper 9 kilo, de jongste is pas geweest, toen was ze al 1 jaar en 2 maanden. Ze woog toen ook 9kg en de lengte was ook rond de 74cm. Ikzelf ben ook kleiner, en mijn vriend is iets groter. Het is natuurlijk een verschil dat ik meisjes heb, daar zal wel een verschilletje in zitten. Succes in ieder geval, hopelijk hebben de mama's je hier al wat gerust gesteld.