Snap
  • Baby
  • Mama
  • moedermelk
  • borstvoeding
  • kolven
  • hyperlactatie

Moedermelk in overvloed

Deze vrouw maakt gigantisch veel moedermelk aan

Dit is heel bizar, deze vrouw maakt 7,6 liter moedermelk per dag aan. En ze heeft ook al een aardig voorraadje in de vriezer liggen...daar ligt namelijk 148 liter. Het resultaat van 3 jaar kolven.  Elisabeth heeft hyperlactatie waardoor ze dus gigantisch veel moedermelk aanmaakt. Ze maakt zelfs zoveel melk aan dat ze een wereldrecord heeft gebroken! 

En voorlopig stopt ze nog niet, want ze wil niet alleen haar eigen kinderen voeden, maar ze doneert ook haar melk zodat andere kinderen ook moedermelk kunnen drinken.  

Bekijk hier over de massaproductie van Elisabeth: 

Hoe zat het met jullie melkproductie? Hadden jullie veel of weinig melk?

6 jaar geleden

Even een tip ivm bijten. Koppel je kleintje los door je pink in de mondhoek te doen en zeg streng nee en als er nog een 2e x gebeten word schijnt van schoot afzetten ook te helpen maar dat is hier niet nodig geweest. ik voed op het moment de jongste nu 17 maanden ondanks een mond vol tanden en kiezen. De oudste heeft 2 jaar en 4 maanden gedronken en de middelste 20 maanden. Die wilde niet meer drinken toen ik zwanger werd van de jongste. Trouwens zou ik ruim 7 liter melk kolven per dag erg vermoeiend vinden. Dan moet je zelf zeker 9 liter drinken om zelf niet uit te drogen.

6 jaar geleden

11 mnd bv gegeven en had genoeg, afgebouwd Ivm bijten, maar had nog wel langer door willen gaan. Geschiedenis herhaald zich... dochter heeft nu zoontje van 10 mnd en geeft ook nog steeds bv