{{ message.message }}
{{ button.text }}

moe van de goed bedoelde adviezen!

Daar komen ze weer aan, al die mensen met hun goed bedoelde adviezen.. omdat een huilbaby nog niet vermoeiend genoeg is ..

Afbeelding blog 'moe van de goed bedoelde adviezen!' Achtergrond blur afbeelding

Tja een huilbaby, hoewel ik tegen de 'stempels' ben en kinderen in 'hokjes' plaatsen heeft onze kleine meid inmiddels de stempel huilbaby te pakken. Heb de afgelopen jaren op mijn werk heel wat baby's voorbij zien komen dus ben wel wat gewend en hoewel het slopend is trek ik het nog best goed. Maar wat ik niet meer trek is die mensen met al hun 'goed bedoelde adviezen' bah gek word ik ervan. Van de week zei iemand nog 'weet je wat je moet doen, je moet met haar rond lopen, ja deed ik vroeger ook helpt altijd dan is elke baby stil' serieus!? Denk ik dan.. denk je nou werkelijk dat ik al die weken stil gezeten heb? Heb in de woonkamer inmiddels de nijmeegse vierdaagse gelopen!

elke dag draait alles om haar, prikkels minimaliseren rust reinheid en regelmaat (voor zover mogelijk met een huil baby) maar slapen? Ho maar, hoe we ook proberen overdag slaapt ze niet.

En ja, we hebben alles maar dan ook werkelijk alles al geprobeerd. De osteopaat zei van de week, accepteer dat het zo is, dat geeft al rust laat dat 'in bed slapen' 'bed ritueel' en 'elke twee uur terug naar bed' zoals het boekje beschrijft. Dat ze überhaupt slaapt is veel belangrijker waar en hoe dat dan is is nu niet belangrijk dat komt wel als ze ouder is en het 'huilbaby' zijn over is. (Want ja thank God het gaat over!)

zou alleen zo fijn zijn als de omgeving dat ook accepteert en stopt met die stomme goed bedoelde adviezen.

Zo, dat lucht op...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je