{{ message.message }}
{{ button.text }}

MODO armbandjes

Winactie met prachtige armbandjes voor moeder en dochter van het merk MODO armbandjes

Afbeelding blog 'MODO armbandjes'

Sinds eind 2013 is ons land een prachtige sieradenlijn rijker: MODO armbandjes. Dit zijn geen gewone sieraden, maar heel bijzondere armbandjes voor moeder en dochter. Ze worden met de hand gemaakt, precies passend bij de omtrek van je pols, van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Heel bijzonder en uniek voor jou en je dochter! De eigenaar en ontwerpster van MODO armbandjes, (Natasja, moeder van 2 kinderen) vertelt in dit artikel over haar sieradenlijn!

MODO armbandjes staat voor een combinatie van ‘moeder & dochter’. In 2010 zijn wij de trotse ouders geworden van onze prachtige zoon en ons tweede kindje mocht een meisje zijn.

Omdat ik graag creatief bezig ben en iets speciaals wilde hebben wat ik typisch iets voor meisjes vind, dacht ik direct aan een armband die de moeder en dochterband symbolisch zou verbinden. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om zelf armbandjes te gaan maken voor moeder en dochter. Hoe leuk is het om samen een armbandje te hebben, net als samen lachen, geheimpjes delen en mooie herinneringen ophalen? Een armbandje om altijd te bewaren en om later samen nog eens terug te kijken hoe klein je dochter was!

Los van de emotie, staat het enorm schattig en is het leuk om dergelijk sieraadje voor je dochter en jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen op een babyshower of bij een geboorte. En dan de eerste verjaardag.... dit blijft toch een mijlpaal, waarbij een mooi armbandje voor jouw meisje niet mag ontbreken! Natuurlijk is het ook leuk voor wat oudere dochters.

Ik maak alle armbandjes zelf met de hand met voornamelijk witte zoetwaterparels. Daarbij gebruik ik wat andere kleine details, zoals roze, blauwe of witte kraaltjes om de armband extra schattig te maken! Elk armbandje voor zowel moeder als dochter krijgt een mooi symbolisch hartje die jullie band voor altijd maakt! Alle armbandjes worden gemaakt op extra sterk, maar soepel staaldraad van 0,45 mm en allemaal goed afgewerkt met een slotje en een verleng kettinkje van 3 cm. Op die manier kan het armbandje langer door gedragen worden. De kraaltjes zijn allemaal rond de 4-5 mm omdat ik dit zelf het mooiste vind staan bij een babyarmpje. Doordat ik ze zelf maak zijn alle armbandjes op maat te bestellen. Een mooie tastbare herinnering voor later!

Wil jij ook een setje mooie armbandjes voor jou en je dochter of wil je ze cadeau geven? Voor meer informatie ga je naar www.modoarmbandjes.nl, de facebookpagina van MODO armbandjes en voor bestellen mail je naar info@modoarmbandjes.nl

Wil jij zo’n mooie set winnen voor jou en je dochter of wil je deze set cadeau geven aan een (aanstaande) moeder? MODO armbandjes verloot de armbandenset 'Naturel met roosje' voor moeder en dochter t.w.v. €25,- (zie bovenstaande foto, moederarmband zit ook bij de winactie, maar is niet afgebeeld). Deze set is geschikt voor moeder en dochter (leeftijd van 0-4 jaar).

Wat moet je doen om kans te maken:

1. Like de facebookpagina van MODO armbandjes

2. Like de facebookpagina van Loved by Myrthe

3. Deel dit bericht

4. Vertel ons waarom jij graag deze set wilt winnen

Degene die aan alle voorwaarden voldoet en de leukste reactie heeft wint deze set. De winnaar wordt maandag 20 januari bekend gemaakt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je