{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn zoontje slaapt niet door snachts

Niet slapen willen en niet door slapen s nachts.

Afbeelding blog 'mijn zoontje slaapt niet door snachts'

mijn nachten zijn de laatste maanden gebroken, ons zoontje Levi wil nog niet doorslapen snachts.

Het begint eigenlijk rond een uur of 8 al, dan kan ik hem niet eens in zijn box of wipstoel laten, want hij gilt/krijst alles bij elkaar totdat hij weer lekker bij papa/mama zit.. even naar de wc is dus een gegil hier in huis. Ik neem hem dus maar op schoot voor de hele avond en valt dan vaak zo bij mij in slaap.

voor een xtje is in slaap vallen bij mij op schoot niet erg, maar voel me de laatste tijd vastgebonden aan hem, kan niet wat drinken inschenken of ff naar het toilet of noem maar op..

nu ik dit opschrijf klinkt het echt idioot, maar..

Als ik hem wakker in bed leg, is het precies hetzelfde verhaal huilen/krijsen/gillen.. ik wou dat ik zulke stembanden had!

Het is voor hem nu heel normaal geworden.. "gedachtes van levi" "ik ga huilen dan wordt ik toch wel weer gepakt.." ja ja ik weet wel hoe het gaat.. maar toch, ik laat hem niet graag huilen hij valt er echt niet van in slaap!

Heb nu zijn voedingsschema verandert, hopen dat het beter gaat worden.. afgelopen nacht geen fles gegeven ook al huilde hij, heb de speen ingedaan en "voila" hij sliep weer verder!

#hopenopverandering! (Iemand nog tips?)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je