Snap
  • Baby
  • post

mijn zoontje slaapt niet door snachts

Niet slapen willen en niet door slapen s nachts.

mijn nachten zijn de laatste maanden gebroken, ons zoontje Levi wil nog niet doorslapen snachts.

Het begint eigenlijk rond een uur of 8 al, dan kan ik hem niet eens in zijn box of wipstoel laten, want hij gilt/krijst alles bij elkaar totdat hij weer lekker bij papa/mama zit.. even naar de wc is dus een gegil hier in huis. Ik neem hem dus maar op schoot voor de hele avond en valt dan vaak zo bij mij in slaap.

voor een xtje is in slaap vallen bij mij op schoot niet erg, maar voel me de laatste tijd vastgebonden aan hem, kan niet wat drinken inschenken of ff naar het toilet of noem maar op..

nu ik dit opschrijf klinkt het echt idioot, maar..

Als ik hem wakker in bed leg, is het precies hetzelfde verhaal huilen/krijsen/gillen.. ik wou dat ik zulke stembanden had!

Het is voor hem nu heel normaal geworden.. "gedachtes van levi" "ik ga huilen dan wordt ik toch wel weer gepakt.." ja ja ik weet wel hoe het gaat.. maar toch, ik laat hem niet graag huilen hij valt er echt niet van in slaap!

Heb nu zijn voedingsschema verandert, hopen dat het beter gaat worden.. afgelopen nacht geen fles gegeven ook al huilde hij, heb de speen ingedaan en "voila" hij sliep weer verder!

#hopenopverandering! (Iemand nog tips?)

10 jaar geleden

Misschien is het een sprong, maar die van ons had het ook, maar moest gewoon boeren, pakte je haar op dan kwamen er een berg luchtbellen. Dus wij lieten haar in het donker in haar kamer een paar minuten boeren en konden haar dan wel terug leggen.

10 jaar geleden

Mijn zoontje had precies hetzelfde, hij kreeg om 23.00 expres nog een laatste fles, viel op schoot in slaap en werd dan alsnog nog 4 a 5 keer per nacht hysterisch wakker...Op een gegeven moment, met 6 maanden toch begonnen om laatste voeding qua tijd af te bouwen, met elke anderhalve week een uurtje eerder. Als hij dan huilde troostte ik hem in mijn armen op zijn kamer tot hij weer sliep, speentje in zijn mond en legde hem dan weer terug en dat nacht na nacht, keer op keer. En opeens, toen hij een maand of 8 was, van de een op de andere nacht werd hij tussendoor niet meer wakker en sliep hij door!!! Nu wordt hij nog een enkel keertje wakker, maar valt dan binnen een minuut, zelf weer in slaap. Hij gaat nu rond 19.30 naar bed en slaapt dan tot een uur of 7, dan krijgt hij een flesje en slaapt dan alsnog tot 9.00 uur!!! Echt van het ene uiterste naar het andere uiterste!!

10 jaar geleden

Ik heb helaas geen tips maar wil je wel even veel succes wensen! Waarschijnlijk is het weer een fase..

10 jaar geleden

wat bij onze oudste zoon hielp ( bij de jongste helmaal niet:() was in de kamer blijven met je rug naar hem toe. dit deden we dan een paar dagen/ week en dan ging het weer goed. verder ben ik het eens met Marieke, als je zeker weet dat hij geen honger, vieze luier etc heeft dan zit er niets anders op dan hem te laten huilen. heel vervelend maar werkt het best op de lange termijn.