{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn zoon met koemelkallergie

Mijn zoon had direct koemelkallergie na de geboorte dit gun ik niemand.

Afbeelding blog 'Mijn zoon met koemelkallergie' Achtergrond blur afbeelding

Nadat hij geboren was huilde hij heel erg veel en ook alsof er iets was. De kraamverzorgster zei: Dat is normaal zullen misschien kraampjes zijn. Ik gaf al infacol dus dat leek me stug en hij deed niet krampachtig met zn lichaam. Het was zo erg dat mn zus is gekomen op een avond kon misschien de ontlasting nog zijn dus olijf olie.  Maar nee niks hielp ! Ik was zo van de kaart en moe.. en natuurlijk de kraamvrouw tranen erbij. De zondag dat mn vriend ging voetballen heeft hij alleen maar gehuild!! Ik was kapot mijn zoon was kapot we zaten samen op de bank te huilen mijn vriend kwam erover toe. Ik weet nog dat ik bang was dat er iets heel ergs was. Maar de avond/nacht ging goed en wou die maandag nog ff afwachten het was dus weer raak. Dinsdag direct aan de telefoon met consultatie bureau.. had ik dus niks aan ze zouden mij terug bellen. Ondertussen huisarts gebeld waar ik direct terecht kon. Huisarts zei lichamelijk niks aan de hand wel zorgelijk dat hij niet veel was aangekomen wat nogal logisch was met al dat spugen. Maar stuurde mij direct door naar het ziekenhuis dezelfde dag nog.  Uitslag was dat hij andere voeding kreeg: Nutrilon omneo voor darmpjes en ontlasting. Vreemd genoeg was hij een paar dagen vrij rustig totdat hij het weekend weer hetzelfde was. Maandags direct gebeld met kinderarts en ik kreeg een nieuwe voeding: Nutramige. Oooohhh wat was dat een opluchting ! Mijn kind huilde niet meer, was enorm tevreden en wat was ik blij !!!! Ik wist al die tijd dat er iets niet in orde was. Maar veel geloofden mij niet, hij is nu toch tevreden ? Nee, zei ik dan hij is kapot omdat hij de hele avond en nacht heeft gejankt van de pijn. Toen was het moment aangebroken met 3 maanden gaan ze testen. Hup, naar het ziekenhuis en eerste woensdag kreeg hij zn eigen melk.  Dieweek erop met koemelk erin hij wou het eerste slokje niet eens ! Hij rook waarschijnlijk direct dat het niet goed was. Uiteindelijk werd hij moe en heb ik speen uit zn mond gedaan en fles erin en hij dronk. Ik wou dat ik dat niet gedaan had.. hij spuugde alles eruit ! Gillen en krijsen moord en brand net als in het begin. Die andere flesjes wou hij al niet eens meer. Kinderarts zei we stoppen. Toen maar zn eigen drinken gemaakt wat hij heerlijk naar binnen werkte. Een week later de uitslag:Hij heeft kkoemelkallergie. Al mijn vermoedens klopten het voelde zo goed die bevestiging. Aan de andere kant niet leuk voor mijn zoon maar ik wist dat het niet goed was. Gelukkig eet hij nu alles weer en nergens geen last meer van. Over een aantal weken word hij 1 jaar !!! Ook voor hem een normale taart ! Maar dit gun ik echt niemand ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je