Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Mijn top 5 baby producten

Ik zal hier mijn top 5 plaatsen van mijn favoriete / onmisbare producten die handig zijn voor u en uw baby

Nummer 5:
Een flessen sterilisator, Dit staat in mijn lijstje omdat het heel handig is in gebruik. U hoeft niet bang te zijn dat u uw flessen laat smelten (wat overigens wel kan gebeuren als u de flessen in een pannetje met heet water steriliseert). Het is een onmisbaar product. 

Nummer 4: 
Een schommelstoel: dit staat in mijn lijstje omdat het velen malen handiger is dan een normale wipstoel. De schommelstoel kunt u laten schommelen en dan kunt u uw kindje er in zetten als u bezig bent met de was ophangen of opvouwen. Let op: U moet er wel altijd in de buurt blijven staan.

Nummer 3:
Hydrofielen luiers, dit staat in mijn lijstje omdat je het overal voor kunt gebruiken. U kunt uw baby ermee afdrogen, gebruiken als lakentje boven op uw aankleedkussen. Ze zijn overal goed voor

Nummer 2: 
Neuspompje. Dit staat in mijn lijstje omdat dit een onmisbaar product is als uw kindje verkouden is. Het is bij een baby niet mogelijk om met een wattenstaafje te gaan frunniken. En dat vinden baby's ook helemaal niet prettig. Dit product zorgt er voor dat het snot uit het neusje van uw kindje gezogen word. 

Nummer 1: 
Dr Browns fles. Ik zet dit product op nummer 1. Omdat dit een hele goede uitvinding is. De normale flessen van bijv Avent zuigen vacuüm waardoor er lucht in de darmpjes van uw kindje komt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw kindje oorpijn krijgt. 
Dit is bij dr Browns fles niet zo. 

9 jaar geleden

Een leuk lijstje. Schommelstoel vind ik wel iets minder in mijn ogen. Vooral omdat de kindjes er meer in hangen/zakken enzovoorts dan dat het goed is voor de heupontwikkeling. Als ik mijn handen vrij wilde dan deed ik onze dochter in een ergonomische draagdoek, dan kon ze toch ontspannen en had ik mijn handen vrij :) Maar ik zeg altijd elke ouder kiest zijn eigen dingetjes en voor de ene ouder werkt het en voor de andere ouder niet.

9 jaar geleden

Een top lijstje. Als ik geweten had hoe fijn Nino een schommelstoel vind had ik deze ook aangeschaft maar ik heb nu al zoveel spul, waaronder een goede, dure wipstoel die Nino ook wel accepteert dat ik het nu niet meer ga aanschaffen maar echt wat een geweldig ding is zo een schommelstoel. Op het kdv wil hij het liefst de hele tijd erin zitten, haha.