{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn telefoon gaat..

Wachten op het telefoontje van maastricht

Afbeelding blog 'Mijn telefoon gaat..' Achtergrond blur afbeelding

Ze gaat een doorverwijzing klaarmaken en doorsturen naar maastricht. Ze nemen meestal binnen een dag contact op. We zijn klaar en kunnen gaan, wachten op een telefoontje van
Maastricht...

We lopen de gang op richting balie om een nieuwe afspraak te maken voor de volgende controle over 4 weken. Eigenlijk maak ik me helemaal niet zo druk, dat zit niet in mij. Maar dan... nog niet bij de balie aangekomen voel ik mijn telefoon trillen in mijn tas en wordt een beetje zenuwachtig. Ik zie een onbekend telefoon nummer en eronder staat maastricht, limburg. Ik neem zachtjes de telefoon op en krijg een vriendelijke mevrouw aan de lijn. Ze had de doorverwijzing al binnen en er was iemand uitgevallen als we nu zouden kunnen doorrijden hebben we dalijk nog de echo. De zenuwen gieren door mijn lijf! Ik zeg dat ik even overleg met mijn man, we hadden namelijk geen vrije dag. V. was op het kdv en moest gehaald worden en mijn man moest naar zijn werk, ook had ik zelf nog een afspraak staan. We hebben alles even snel op een rijtje gezet en besloten naar maastricht te gaan. Dan zijn we er meteen vanaf en het was tussen kerst en nieuwjaar dus rustig op de weg. Nog even naar huis om wat spullen te pakken het kdv gebeld dat V. opgehaald zou worden door mijn zusje, mijn man zijn werk gebeld dat hij later komt en op naar Maastricht.
Eenmaal aangekomen in Maastricht wat een ziekenhuis zeg! Wat groot, ik was er nog nooit geweest. We waren aan de vroege kant, hebben ons aangemeld en zijn nog even een kop koffie gaan drinken. We zouden om 10.50 aan de beurt zijn, rond 10.40 zaten we in de wachtkamer. Om 10.45 worden we binnen geroepen, ik ben nog zo verbaasd in een groot ziekenhuis met de wachtkamer behoorlijk vol dat het niet uit loopt.
Ik mag gaan liggen en maak mijn buik bloot. Ze verteld dat ze de hele echo gaat herhalen en alles opnieuw bekijkt. Ik bekijk het dan maar positief dat we ons meisje nog een keer mogen bewonderen. Alles is goed tot dat we naar de bloedvaten in de navelstreng gaan kijken. Er zitten er zoals wij al gezien hadden maar 2 ipv 3. Ze legt uit dat dit niet heel erg is maar dat de kans op een kleiner meisje aanwezig is. Hierdoor krijgen we wel extra groeiecho’s, als het allemaal blijft zoals het nu is kunnen we ook bij onze eigen verloskundigen blijven, dit is wel fijn om te horen. We kunnen naar huis, voorlopig blijft het hierbij.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je