{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn prinses 1 jaar

Afbeelding blog 'Mijn prinses 1 jaar ' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren ben je 1 jaar geworden. Mijn kleine prinses. Natuurlijk hebben we dat gevierd en je zag er prachtig uit in je jurk.
1 jaar alweer. Waar blijft de tijd. Nu ben je officieel geen baby meer, maar een dreumes. Ontzettend trots ben ik dat je 1 jaar bent geworden, maar tegelijkertijd had het ook nog wel wat langer mogen duren. Ik herinner het mij nog zo goed dat we naar het ziekenhuis gingen omdat ik moest bevallen. Gelukkig had ik het meeste werk thuis gedaan en hoefde wij niet lang meer op je te wachten. Wat was je klein en zacht en mooi. Wat was ik blij om je in mijn armen te houden. Wat heb ik dit jaar genoten van jou. Alles wat je leerde en hoe je ontwikkeld. Hoe je leerde om om te rollen, te gaan zitten en staan en lopen. Met je handjes dingen vast te houden en op te pakken. Altijd aan mijn haren trekt als je gaat slapen. Hoe je van alles en nog wat gebruikt, stoel, tafel, speelgoed, activity walker om te kunnen lopen en daar te komen waar je naartoe wilt. Hoe je de wereld om je heen ontdekt. Je eerste tandje wat er inmiddels al 6 zijn. Wanneer je in de draagzak zit als wij samen de post bezorgen en lekker tegen mij babbelt. Hele verhalen heb je. Ik mis je op de dagen dat papa of oma thuis is en je niet met mij mee gaat. Ik moet dan altijd opletten dat ik niet in mijzelf ga praten. Hoe je staat te dansen wanneer je muziek hoort. Als je boos wordt omdat je iets niet mag hebben. Hoe je mijn hekel aan roze veranderd hebt in bijna alles moet roze. Ik hou zo mega veel van jou en ik kijk uit naar alle mijlpalen die nog komen gaan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Kind, #Mama, #jaar, #1

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je