{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn positieve borstvoedingsverhaal!

Na alle negatieve en moeilijke verhalen over borstvoeding geven, wil ik graag met jullie mijn positieve borstvoedingsverhaal delen!

Afbeelding blog 'Mijn positieve borstvoedingsverhaal!'

Floris is inmiddels 4 maanden en ik heb bewust tijdens mijn zwangerschap ervoor gekozen om borstvoeding te geven. Ik heb mij goed laten informeren (ook over de eventuele nadelen, dat het wellicht niet zou lukken etc.). Ik stond daarom er heel relaxed in: mocht het toch niet lukken, geen paniek en overschakelen op kunstvoeding.

Na de geboorte werd Floris direct op mijn borst gelegd en begonnen we vrijwel meteen met de borstvoeding. Het was eerst even zoeken, maar eigenlijk vanaf dag 1 ging het heel goed en kwam mijn borstvoeding goed op gang.

Ik ben nu inmiddels 4 maanden verder en ik heb het geluk dat mijn borstvoeding nog steeds voldoende is om de kleine te voeden. Ik weet dat niet iedereen dit kan en ben ook absoluut niet tegen kunstvoeding maar ik ben ontzettend blij en vind het superbijzonder dat ik mijn kleine jongen groot aan het brengen ben met mijn eigen melk. Ook vind ik de intieme momenten (ookal betekent dat 2x per nacht voeden) zo speciaal. Dit zou ik echt voor geen goud willen missen.

Wat zijn jouw ervaringen met borstvoeding?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je