Snap
  • Baby
  • post

Mijn onrustige baby.....

19 Oktober 2012 ben ik bevallen van een prachtige zoon. Na een heftige bevalling. Onze zoon kwam als sterrekijkertje ter wereld en had toen ook nog twee keer de navelstreng om zijn nek, ademde niet. Van dat moment dat je kind er is wil je het liefst hem gelijk bekijken en vasthouden. En vooral aanleggen. Dat alles kon niet want binnen een moment stonden er allerlei artsen om ons bed en namen onze zoon mee naar een apart kamertje. Daar is hij beademend. Hij had even een terugslag, en is toen gelijk naar de couveuse afdeling gereden en aangesloten op de apparatuur. Voor ons en hem een hele vervelende start. Twee dagen moest hij daar liggen. En de derde dag mocht hij uit de couveuse en de dag voordat hij naar huis mocht ging hij nog ter observatie in de wieg op de couveuse afdeling. He eindelijk thuis. Want een blijdschap. Maar de onrust kwam nu. Onze dochter van vijf sliep na 6 weken al door en was veel rustiger. Onze zoon is al vanaf dag 1 onrustig bij het slapen en wordt ook 's nachts vaak onrustig wakker. Ik voed hem zelf en dat geeft hem en mij rust bij onrust. En dat is fijn. In totaal heb ik in die 7 maanden  5 keer doorgeslapen. En dat is dan wel fijn, ook voor ons mannetje. Je hebt overdag een heel ander kind. Maar ook overdag kan hij vaak alleen in bed gelegd worden als hij door mij gevoed is. Als hij de fles heeft gehad van zijn vader of oppas dan duurt het nog langer voordat hij de rust krijgt om te gaan slapen. Gelukkig is het wel zo als hij eenmaal slaapt, slaapt hij wel lang. we hopen allemaal dat hij wat rustiger wordt voor zijn slapen. Want verder is hij een heel vrolijk mannetje.....

10 jaar geleden

Ik zou toch maar een terug gaan naar de osteopaat of chiropractor, niet geschoten is altijd mis..

10 jaar geleden

Ik ben in de eerste weken bij een osteopaat geweest met hem, dat heeft toen heel veel geholpen. Maar de onrust komt weer terug. De symptomen lijken heel veel op reflux. Maar dat komt toch niet voor bij baby's van 8 maanden meer?

10 jaar geleden

Hoi, Ik heb ook een sterrenkijkertje gehad en een heel onrustige baby. Wij zijn met hem naar de chiropractor geweest, wat bleek in zijjn rug en nek had hij verschillende blokkades overgehouden aan de bevalling. Wij hebben sinds de behandelingen een totaal ander kind!!!