{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn mooiste Emoji van dit jaar :-) tot nu toe

Hello, goodmorning, i love you.

Afbeelding blog 'Mijn mooiste Emoji van dit jaar :-) tot nu toe' Achtergrond blur afbeelding

De wekker van manlief ging vroeg vandaag. Zijn we niet echt gewend maar het betekend ook dat de dag wat eerder begint en ik meer tijd door mag brengen met ons meisje.

Mijn man denkt altijd dat hij zo stil is he haha, terwijl hij net een olifant in een porseleinkast is van tijd tot tijd. Hij stommelt eerst naar de badkamer. Daarna werden de deuren van zijn kledingkast opengeswieperd en kleedde hij zich aan. Nog even een deotje onder de armen en klaar is kees. Nog een kusje voor mij en daar gaat mijn koning.

Ik probeer nog even te slapen maar mijn blaas bepaald anders. Normaliter strompel ik dan slaapdronken naar onze badkamer, doe mijn ding en strompel weer terug.... echter vandaag niet. Ik trek mijn badjas aan en ren bijna naar beneden want ik moet mijn plasje opvangen want de ovulatietest moet het liefst met ochtendurine gedaan worden en het stroomt bijna langs mijn benen. Pffft gelukkig net op tijd. Het duurt altijd even voordat zichtbaar is wat de uitslag is. Mijn hart sloeg over.

Ik haalde ons meisje van bed en we gingen naar beneden. Flesje voor de kleine dame en happies. Zij tevreden en mama had even de tijd om te appen en te bellen. Papa was natuurlijk als eerste aan de beurt. Hij plaagde me door te zeggen dat hij niet mee kon. Nou hij weet wel beter haha. Ik ben zo gelukkig dat hij dit pad weer samen met mij wil nemen. Er is ook 1 vriendinnetje die van de hoed en de rand weet dus ook zij kreeg een appje. Ze leeft zo mee die lieverd.

Tien over acht hing ik aan de telefoon met de kliniek. Ik kreeg 1 van mijn vertrouwde assistentes aan de lijn. Ik vertelde dat ik een positieve ovulatietest in handen had en de agenda werd er bij gepakt. Morgen is het zover. Nu word het echt spannend en de zenuwen gieren dus ook door mijn lijf.

Morgen begint het lange wachten. tien tot veertien dagen geduld. Pffff dat worden twee lange weken.

Fingers crossed.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je