{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn "mag ik zelf kiezen aub" relaas

Nu mijn meisje drie maanden is, heb ik gekozen om ook flesvoeding te geven. Maar vind daar maar eens goede informatie over!

Afbeelding blog 'Mijn "mag ik zelf kiezen aub" relaas' Achtergrond blur afbeelding

Ik word er zo boos van, grrrr, waarom is er bijna niets te vinden over flesvoeding, en dan bedoel ik niet de opvolgmelk, maar de zuigelingenmelk.. Ik weet dat borstvoeding de beste voeding is, daarom heb ik het drie maanden fulltime gegeven (in ieder geval niet omdat ik er zo van genoot.. het deed behoorlijk veel pijn). Sinds een paar weken combineer ik flesvoeding met borstvoeding, daar heb ik zo mijn redenen voor en daar voel ik mij ook goed bij. 

Nu wil ik naast de borstvoeding ook het beste qua kunstvoeding voor mijn dochter, maar probeer dat maar eens uit te vissen... Omdat borstvoeding het beste is, mag blijkbaar alleen dat aangeprezen worden. Hallo!! Mag ik ook nog zelf kiezen? Prima dat borstvoeding de voorkeur krijgt, maar door kunstvoeding dood te zwijgen, bereik je toch niks, behalve dan dan je veel onduidelijkheid en onwetendheid creëert? Mag ik daarin niet het beste voor mijn meisje willen? 

En dan kies ik er nog zelf voor om kunstvoeding te geven, hoe zit het dan met diegene die geen borstvoeding kunnen geven? Alsof je een soort tweederangsburger bent. Maar goed, ben weer even uitgeraasd :) Ik kan nog wel even door gaan, maar dat heeft weinig zin. Ik kan me beter richten op wat ik probeer te bereiken; ik heb nu Nutrilon, maar iemand nog tips of aanraders wat betreft kunstvoeding??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je