{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kleine meid.

Machteloos sta ik aan de zijlijn.

Afbeelding blog 'Mijn kleine meid. ' Achtergrond blur afbeelding

11-03-2018 daar was je dan, 5 weken te vroeg maar zo perfect. Je bent het mooiste meisje wat ik ooit gezien heb.
Je moest na de keizersnede mee naar de kinderafdeling omdat je toch wat vocht in je longen had, na dat ik weer gevoel in mijn benen had mocht ik mijn meisje bewonderen.

De eerste 2 dagen gingen goed, je mocht bij ons op de kamer maar wel nog aan de monitor. Je deed eigenlijk inmidels niks anders meer dan slapen en drinken kosten je veel te veel kracht. Ik zag je langzaam veranderen in een heel levenloos kindje.
Op een geven moment stopte je regelmatig met ademhalen en werdt je hellemaal blauw, de artsen werden er bij geroepen en daar stond ik als aan de grond genageld, Ik kon niks meer zeggen niks meer doen je kreeg allemaal onderzoeken, zuurstof en werdt compleet door de molen gehaald. Mijn kleine meisje er was niks wat ik voor je kon terwijl ik je het liefst terug in me buik stopte om je te beschermen tegen alles.

Je ging terug naar de couveuse afdeling, En we kregen al snel te horen dat je hersenvliesontsteking had als gevolg van het entro-virus.

Je kreeg zuurstof en paracetemol maar er werdt ons al snel verteld dat het een virale infectie was en je er dus zelf voor moest vechten


Daar lag je dan mijn kleine meisje zo dichtbij maar ook zo ver weg zo machteloos.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je