{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kleine grote jonge!

We zijn al 7 maanden verder! Aziz begint zich al echt te ontwikkelen hij brabbeld,kruipt,loopt soort van.Het is het mooiste wat je overkomt!

Afbeelding blog 'Mijn kleine grote jonge!'

We zijn alweer 7 maanden verder en mijn zoontje Aziz doet het echt goed, het gaat opeens allemaal zo snel. Vanaf volgende week gaat hij naar de opvang voor de hele week, want ik start weer met mijn opleiding. Maar hij ging vandaag voor zijn 1e testdag en dat ging super goed hij heeft haast niet gehuild alleen toen hij wakker werd maar was na een minuutje alweer stil. Sinds een aantal dagen loopt tie rond in zijn loopstoel en hij gaat snel vooruit, je ziet zijn ontwikkelingen en dan sta je als moeder zo versteld.. hij is mijn 1ste kindje een echte wonder! En ojaa je ziet nu ook een beetje wat hij lust en wat niet. Hij is altijd zo vrolijk lacht,schreeuwt,gromt haha het  is allemaal zo leuk! Een kind krijgen is echt een wonder hij heeft mijn leven compleet veranderd ik  ben een 19 jarige gelukkige moeder!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je