{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn kindje was ongeveer 6mnd wist dat ik doof ben

Ochtend wakker deed hij best doen.. zie hieronder verhaal..allebei mijn twee zonen.

Afbeelding blog 'mijn kindje was ongeveer 6mnd wist dat ik doof ben'

zoals zie profiel dat ik doof moeder.. voor slapen gebruik ik trillen babyfoon onder mijn kussen. Als mijn kindje gehuilt en wordt trillen. Als mijn  man aanwijzing hier dan hoef niet aanzet, want hij wekt me als kindje ging huilt. Toen hij 6  mnd oud. In heel vroeg zonder ik wist niet dat mijn man weg moest en bsbyfoon stond niet aan. Mijn baby slaap gewoon naast me bed. Hij sliep ernaast ledikant.  Hij huilt en nog veel gehuilt maar hij merkt dat ik nirt wakker.  Wat doet hij.....

Hij deed omkeer waar zijn voeten kan zijkany mijn bed raakte.  Hij deed hard botst zoals kloppen.. ik werd wakker door botst bed. Ik keek hem en werdt  hij knal rood hoofd door veel huilt. .en stopt huilt en keek blij naar me. .

En daarna dagen bleef hij bijna elke dag botst voeten zonder gehuilt.. of soms niet gehuilt en ook geen botst. Hij wacht gewoon tot ik wakker bent en keek hem. . Zeer vrolijk..

Hij wist echt gewoon..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je