{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn kindje verkouden

Mijn meisje is verkouden. Wat vind ik dat ontzettend zielig om te zien

Afbeelding blog 'mijn kindje verkouden'

Mijn kleine meid van 7 weken en 4 dagen oud is verkouden. Wat vind ik het ontzettend zielig. Dat ze zo snottert, hoest, en niest. Ze is lekker hangering en huilerig. Ze wilt nu alleen maar bij mama liggen en dat gebeurt dus ook. Wat een drama om haar neus uit te zuigen met z'n zuigertje het lukt voor geen meter. De huisarts toch maar even gebelt wat ik het beste kan doen voor mijn meisje, dus na het stomen in de douche gaan we haar nu zoutoplossing neusspray geven. kijken of mijn kleine lieve maar nu o zo zielige meisje er wat van gaat opknappen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je