Snap
  • Baby
  • Gezond

mijn kindje verkouden

Mijn meisje is verkouden. Wat vind ik dat ontzettend zielig om te zien

Mijn kleine meid van 7 weken en 4 dagen oud is verkouden. Wat vind ik het ontzettend zielig. Dat ze zo snottert, hoest, en niest. Ze is lekker hangering en huilerig. Ze wilt nu alleen maar bij mama liggen en dat gebeurt dus ook. Wat een drama om haar neus uit te zuigen met z'n zuigertje het lukt voor geen meter. De huisarts toch maar even gebelt wat ik het beste kan doen voor mijn meisje, dus na het stomen in de douche gaan we haar nu zoutoplossing neusspray geven. kijken of mijn kleine lieve maar nu o zo zielige meisje er wat van gaat opknappen.

9 jaar geleden

Die van mij zijn beide ook verkouden, tja heel Nederland staat op het punt ziek te worden volgens de berichten. Gelukkig hebben ze hier ook momentjes dat ze heerlijk kunnen spelen. En het gaat vanzelf weer over.... ;-)

9 jaar geleden

Nee helaas geef ik geen borstvoeding.

9 jaar geleden

Wat zielig hè! Ik weet niet of je borstvoeding geeft? Maar wat ik altijd deed was een beetje borstvoeding in haar neus druppelen met een pipetje. Dat zorgt er ook voor dat de slijmvliezen "krimpen", bovendien smaakt het voor je kleintje niet vies en is het warmer dan neusspray. Bij mijn meiden hielp dat altijd heel goed! Beterschap!

9 jaar geleden

Dankje wel. Ze mag alleen nog maar de neusspray en dat is helaas een gevecht