Snap
  • Baby
  • Gezond

Mijn kindje is gevallen!

Mijn kindje van 7,5 maanden is van de zetel gevallen. Hoe kon dit toch gebeuren? Op 2 seconden kan zoiets gebeuren, onvoorstelbaar

Ze zeggen wel vaker, laat je kindje nooit alleen, zeker niet als ze al veel beginnen te bewegen en draaien. Natuurlijk doen je dat niet. Of toch, even snel iets nemen, zo snel kan het toch niet gaan. Toch wel, ik lette 2 seconden niet op, nam een T-shirtje een meter verder dan waar hij lag op de zetel. Boem, ik draai me om, mijn zoontje van 7,5 maanden was van de zetel op de grond gevallen op zijn buikje. Het was geen harde klap en hij weende direct eventjes maar lachtte al snel weer. Gaf me een goed gevoel dat hij zo snel terug lachend reageerde maar het was toch moeilijk om hem achter te laten bij de kinderopvang.

Wat als hij toch iets zou hebben? Misschien heb ik iets niet gezien of gevoeld. Ik voel me vreselijk schuldig, ik voel me een slechte moeder!

Ik zocht op internet op wat je moest doen in zo'n geval. Toen vond ik vele soortgelijke gevallen. Kindjes van 2 weken, 4 weken, 2 maanden, 5 maanden, ... waren al eens gevallen..dat verandert je gevoel al een beetje, maar toch voel je je schuldig.

Dit was de grootste schrik van mijn leven!

7 jaar geleden

bobo lang kyu di marunong dumiskarte kung pano maka mura TANGA! pauto!kung mura lang din ang singil nila edi madMag.nAHAL na NGA may CAPPING pa!oh bka di nyu alam ung capping! sabagay tapon pera lang alam nyu.

9 jaar geleden

Ja zeg, dat moet helemaal schrikken zijn. Ik schrok me ook rot, ookal weende hij, jij gaat blijven kijken of er toch niets is. Ik vond het vooral moeilijk om te geloven dat hij niets had, je denkt: hoe kan hij vallen zonder in staat te zijn om zichzelf een beetje op te vangen en toch niets hebben. Ik heb natuurlijk wel direct gecontroleerd of zijn beentjes en armpjes zonder problemen plooiden en bewogen en dat was gelukkig in orde, en omdat hij zo lachte vond ik het noet nodig om direct naar de dokter te gaan. Hij is in ordenp, godzijdank! :)

9 jaar geleden

Natuurlijk, mijn vriend doet wel vaker dingen die ik gevaarlijk vind en hij dan niet, maar na dit voorvalletje zal ik toch beter opletten! Natuurlijk zal het nog gebeuren, maar toch kun je niet anders als je svhuldig te voelen. Maar ik wist direct dat er kiets ernstigs was, hij weende direct toen hij gevallen was en lachte enkele seconden erna weer. :) hij heeft nu enkel een bultje op zijn hoofd.

9 jaar geleden

Ja hij zit normaalgesproken ook vast in zijn stoeltje behalve als ik met hem in de zetel zit en dat was net het geval. Geen meter ver gaan voor snel een zakdoekje te nemen en het is van dat. Zo snel kan het gebeuren, zal voortaan voor het minste hem vastmaken en meenemen.