{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kindje is gevallen!

Mijn kindje van 7,5 maanden is van de zetel gevallen. Hoe kon dit toch gebeuren? Op 2 seconden kan zoiets gebeuren, onvoorstelbaar

Afbeelding blog 'Mijn kindje is gevallen!'

Ze zeggen wel vaker, laat je kindje nooit alleen, zeker niet als ze al veel beginnen te bewegen en draaien. Natuurlijk doen je dat niet. Of toch, even snel iets nemen, zo snel kan het toch niet gaan. Toch wel, ik lette 2 seconden niet op, nam een T-shirtje een meter verder dan waar hij lag op de zetel. Boem, ik draai me om, mijn zoontje van 7,5 maanden was van de zetel op de grond gevallen op zijn buikje. Het was geen harde klap en hij weende direct eventjes maar lachtte al snel weer. Gaf me een goed gevoel dat hij zo snel terug lachend reageerde maar het was toch moeilijk om hem achter te laten bij de kinderopvang.

Wat als hij toch iets zou hebben? Misschien heb ik iets niet gezien of gevoeld. Ik voel me vreselijk schuldig, ik voel me een slechte moeder!

Ik zocht op internet op wat je moest doen in zo'n geval. Toen vond ik vele soortgelijke gevallen. Kindjes van 2 weken, 4 weken, 2 maanden, 5 maanden, ... waren al eens gevallen..dat verandert je gevoel al een beetje, maar toch voel je je schuldig.

Dit was de grootste schrik van mijn leven!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je