{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kind is prikkelgevoelig

Charlotte is erg prikkelgevoelig. Ze huilt veel als het druk is.

Afbeelding blog 'Mijn kind is prikkelgevoelig'

Mijn kind is prikkelgevoelig

Charlotte is erg prikkelgevoelig. Mijn schoonvader is jarig geweest en ze heeft toen de hele middag gehuild. Mijn moeder was onlangs jarig en ze heeft toen ook heel veel gehuild. We hebben afgelopen donderdag een etentje gehad omdat mijn oma 87 jaar werd en toen heeft ze ook de hele avond gehuild. Zodra ze onbekende gezichten ziet en het is heel druk met veel lampen dan begint ze heel hard te huilen. Heel vervelend voor Charlotte natuurlijk.

Afgelopen donderdag heb ik dit bespreekbaar gemaakt op het consultatiebureau en ze zeiden dat dit er bij hoort en dat het een fase is en dat het overgaat. Mijn moedergevoel zegt iets anders. Mijn schoonmoeder zei dat mijn man als baby hier ook veel last van heeft gehad. Nu heb ik een afspraak gemaakt bij de dokter. We kunnen daar vrijdag 1 november terecht en ik wil met haar gaan bespreken wat we hier aan kunnen doen. Wellicht naar een osteopaat. Mijn vriendin is met haar zoontje hier ook naar toe geweest en het heeft bij haar zoontje goed geholpen. Mijn zus zei dat er inderdaad een wervel klem kan zitten bij de baby en dat ze daardoor moeite heeft met het verwerken van de prikkels. In het restaurant zei een mevrouw dat haar dochter hier ook veel last van heeft gehad. Zijn er meer moeders die dit probleem hebben gehad met hun zoon of dochter? Ik hoor graag van jullie. Wat hebben jullie gedaan om het op te lossen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je