{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn ideale vakantie... Mag het ook 1 of 2 dagen zijn..

Vakantie? Nou een dagje vrij en mijn dochter die dan gewoon haar flesje drinkt zou al ideaal zijn...

Afbeelding blog 'Mijn ideale vakantie... Mag het ook 1 of 2 dagen zijn..'

Vakantie, een weekje weg zit er dit jaar helaas niet in...

In mei ben ik opnieuw trotse moeder geworden van dit keer een gezonde dame. Nou ja, je kunt het beter 'prinses' noemen, want een eigen wil heeft ze al! Ze weigert namelijk elke fles! Ik geef met veel plezier borstvoeding, waar ze goed op groeid. Met haar allergieen ook de beste keuze maar... Ook kolven is geen probleem en heb al een flinke voorraad in de vriezer, maar ze drink er dus niets van.... Een dagje weg betekent nu een slechte nacht en dag erna....

Ze drinkt bij de oppas maximaal 20ml over de hele dag en vandaag werd ik zelfs gebeld of ik haar eerder op kon halen, omdat het echt niet meer ging.....

Help, een dagje vrij en gewone opvolgende nacht en dag zou al fantastisch zijn....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je