{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn hart brak......

Ruim 20 graden buiten en jij ligt dik ingepakt in een skipakje met een deken. Mijn hart brak....

Afbeelding blog 'Mijn hart brak......'

Lieve mama van het huilende meisje,

Vandaag zag ik jou met je dochtertje in de supermarkt. Ze huilde heel hard en vond duidelijk iets niet leuk. Toen dacht ik nog arme mama....

Tot ik een blik in de buggy kon werpen. Ze was wel heel erg winters gekleed. Jouw dochtertje had een skipakje aan met een mutsje en ook nog eens een dekentje over. Gelukkig had ze haar handschoentjes niet aan, die aan het pakje zaten. Mijn hart brak. Ze had het duidelijk te warm. Te warm aankleden is niet alleen niet leuk voor je kindje, maar ook nog eens heel gevaarlijk. Het is namelijk bewezen dat wiegendood in verband staat met het niet kwijt kunnen van de warmte.

Ik stond werkelijk met mijn mond vol tanden toen ik jouw dochtertje zag. Op dat moment heb ik je niet aangesproken, omdat ik vind dat het niet mijn zaken zijn. Achteraf had ik dat misschien beter wel kunnen doen. Hopelijk durft iemand anders het wel tegen jou te zeggen en zal je dochtertje in het vervolg niet te warm gekleed worden. Jij zal dan waarschijnlijk ook een stuk fijner winkelen.

Liefs van de Mama van Feline????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je