Snap
  • Baby
  • moeder
  • verdrietig
  • Hulp
  • ontevreden

Mijn grootste kerstwens..

Ik wil dat mijn zoontje lekker in zijn vel gaat zitten..

Onze zoon is nu ruim 16 maanden oud. En is vanaf geboorte af aan ontevreden. Dit uit zich in veel huilen, overgeven, gillen, schreeuwen en nu... Nu word hij ook wel eens boos niet boos maar woedend. Hij gooit zijn speelgoed van de tafel en gooit met eten.

Wij zijn vanaf zijn geboorte al bezig met zijn gezondheidstoestand. Eerst ontdekte ze een flinke liesbreuk. Dit hebben ze operatief verholpen toen Sev 3 maanden oud was. Vervolgens is hij opgenomen geweest met flinke onrust en spuuggedrag. Na vele onderzoeken dachten ze dat hij koemelk allergie had. Waarvoor hij speciale voeding kreeg.

Uiteindelijk bleef hij onrustig en nam het spugen toe.. hij at eigenlijk na zoveel maanden nog geen vaste voeding en tot de dag van vandaag nog niet..Als hij ook maar een stukje doorklikt dat spuugt hij. Uiteindelijk heeft sev een slikfoto moeten maken. Dit lukte niet aangezien hij hiervoor contrast moest drinken.. dit kwam er in golven weer uit..

Doorgestuurd naar het rijstate ziekenhuis in arnhem waar we nu wachten op een kijkoperatie in zijn slokdarm.. ondertussen 2 blaasontstekingen verder omdat hij zo slecht drinkt..

Wij als ouders voelen ons zo machteloos.. we zijn nu 16 maanden verder en ik heb het gevoel alsof er geen einde aan komt.. de slapeloze nachten het gegil omdat hij pijn heeft. Ik weet het niet meer.. Wij zitten ondertussen met onze handen in het haar.. En echt gehoord voelen? Nee dat doen wij niet want het mag allemaal heel erg lang duren voor het daadwerkelijk wat gebeurd... het enige wat ik weet is dat ik voor ik kinderen had echt wel kon bedenken wat ik wilde voor de kerst... Maar nu is mijn enige wens dat ons kindje weer lekker in zijn vel gaat zitten..

Dat hij kan lachen.. en dat hij aan zijn rust komt.

Er is voor mij niks belangrijker dan mijn gezin.. En ik hoop dat er nu snel duidelijkheid gaat komen wat er met ons mannetje aan de hand is..

3 jaar geleden

Misschien al eerder genoemd in de reacties, maar zoek eens een goede osteopaat op. Wij hadden ook een extreme huiler in huis. Nu 15 maanden en inmiddels steeds beter in z'n vel. Nekwervels zaten niet goed, koemelk/lactose allergie/intolerantie (hoewel de kinderarts zweert van niet) waardoor zwaar overprikkelde darmen (en dus heel veel lichamelijke onrust) en een dubbele oorontsteking. Onze osteopaat is tevens fysio, manueel therapeut en orthomoleculair therapeut. Kost een paar centen...maar hallelujah!!

3 jaar geleden

Wat heftig zeg! Jullie zullen vast alles al geprobeerd hebben, maar ik dacht aan een osteopaat of een kinderreading? Hopelijk krijgt Sev, maar ook jullie snel wat rust.

3 jaar geleden

Hier een beetje hetzelfde verhaal.. wij hebben de doktersbezoek zoveel als mogelijk gehinderd.. en wat niet noodzakelijk was laten vervallen.. ook hebben we een neussonde laten plaatsen wat later een peg geworden is.. die heeft ze een half jaar gehad.. Al met al.. hoe minder prikkels van witte jassen hoe beter het ging.. nu 3 en sinds een jaar een vrolijke kleine

3 jaar geleden

Zijn de zwangerschap en zijn geboorte goed verlopen, het kan heel goed zijn dat hij onbewust last heeft van bepaalde patronen, die hij in die periode heeft opgedaan. Een geboortetrauma klinkt vaak zo zwaar, maar er zijn veel redenen voor een mogelijk geboortetrauma, wat zich kan uiten in gedrag en lichamelijke klachten na de geboorte. Een jong kindje heeft nog geen woorden tot zijn beschikking en kan zich dan alleen zo uiten. Mocht je meer willen weten, dan hoor ik het wel. Veel sterkte gewenst, want het is echt rot als je kindje niet goed in zijn vel zit. Je voelt je zo machteloos, zeker als je al van alles hebt geprobeerd!