{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn grootste kerstwens..

Ik wil dat mijn zoontje lekker in zijn vel gaat zitten..

Afbeelding blog 'Mijn grootste kerstwens..'


Onze zoon is nu ruim 16 maanden oud. En is vanaf geboorte af aan ontevreden. Dit uit zich in veel huilen, overgeven, gillen, schreeuwen en nu... Nu word hij ook wel eens boos niet boos maar woedend. Hij gooit zijn speelgoed van de tafel en gooit met eten.

Wij zijn vanaf zijn geboorte al bezig met zijn gezondheidstoestand. Eerst ontdekte ze een flinke liesbreuk. Dit hebben ze operatief verholpen toen Sev 3 maanden oud was. Vervolgens is hij opgenomen geweest met flinke onrust en spuuggedrag. Na vele onderzoeken dachten ze dat hij koemelk allergie had. Waarvoor hij speciale voeding kreeg.

Uiteindelijk bleef hij onrustig en nam het spugen toe.. hij at eigenlijk na zoveel maanden nog geen vaste voeding en tot de dag van vandaag nog niet..Als hij ook maar een stukje doorklikt dat spuugt hij. Uiteindelijk heeft sev een slikfoto moeten maken. Dit lukte niet aangezien hij hiervoor contrast moest drinken.. dit kwam er in golven weer uit..

Doorgestuurd naar het rijstate ziekenhuis in arnhem waar we nu wachten op een kijkoperatie in zijn slokdarm.. ondertussen 2 blaasontstekingen verder omdat hij zo slecht drinkt..

Wij als ouders voelen ons zo machteloos.. we zijn nu 16 maanden verder en ik heb het gevoel alsof er geen einde aan komt.. de slapeloze nachten het gegil omdat hij pijn heeft. Ik weet het niet meer.. Wij zitten ondertussen met onze handen in het haar.. En echt gehoord voelen? Nee dat doen wij niet want het mag allemaal heel erg lang duren voor het daadwerkelijk wat gebeurd... het enige wat ik weet is dat ik voor ik kinderen had echt wel kon bedenken wat ik wilde voor de kerst... Maar nu is mijn enige wens dat ons kindje weer lekker in zijn vel gaat zitten..

Dat hij kan lachen.. en dat hij aan zijn rust komt.

Er is voor mij niks belangrijker dan mijn gezin.. En ik hoop dat er nu snel duidelijkheid gaat komen wat er met ons mannetje aan de hand is..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je