{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste online blog.. hoera!

Mijn zoontje wordt al bijna 1 jaar! Ik kan niet geloven dat het bijna zover is. Ben zo ontzettend trots. Wil dit graag met jullie delen!

Afbeelding blog 'Mijn eerste online blog.. hoera!' Achtergrond blur afbeelding

Jayce zijn 1e jaar was zo mooi en speciaal. Ik denk nu terug aan het allereerste moment dat ik hem in mijn armen had, ik was meteen verliefd. Dat eerste moment borstvoeding geven, zal ik ook nooit vergeten! Nu hij wat groter is zal ik meer tijd hebben om online te schrijven. Zijn eerste jaar heb ik geschreven in een speciaal boekje wat ik hem later zal geven ❤

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #kind, #lief

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je