{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn dochtertje vandaag 1 jaar

Jarig en al twee weken bezig met lopen....de tijd gaat zo snel enal zo veel meegemaakt.

Afbeelding blog 'mijn dochtertje vandaag 1 jaar ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn meisje is vandaag alweer 1 geworden ...

Het leek nog wel gister dat ze zo klein en fijntjes op mijn buik lag ...het was een een heftig jaar maar ze is heel sterk en ze is heel snel en leergierig en een echte prater haha...ze loopt nu alweer  anderhalf week na ja echt lopen ze verlegs haar grenzen met stapjes zeggen met de dag verder hoe dan ook ben heel trots op ons meisje ...en natuurlijk ook op onze mooie zoon 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je