{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter reflux, darmkrampjes, koemelkallergie?

Degene die mij ooit heeft gezegd: "oh, een tweede.. Dat doe je er gewoon bij!" moet toch leren om zijn mond te houden.. En misschien zijn er baby's die je er gewoon bij doet. Maar helaas niet mijn mooie dochter. Nee, mijn allerliefste dochter huilt!! Zo veel dat het consultatiebureau me zelfs succes wenste; waarbij tussen neus en lippen door ook nog werd gezegd: "probeer er wel van te genieten!". Nou genieten doen we nog steeds, want we zijn maar wat blij met haar. Ze is lief, mooi en te cute... Als ze slaapt! Helaas komt dat gewoon niet zo heel vaak voor!! Ik zal bij het begin beginnen. Ze is geboren op 26 november afgelopen jaar. Een meisje!! Naast de zoon die we al hebben natuurlijk super bijzonder!

Degene die mij ooit heeft gezegd: "oh, een baby.. Dat doe je er gewoon bij!" moet toch leren om zijn mond te houden.. En misschien zijn er baby's die je er gewoon bij doet. Maar helaas niet mijn mooie dochter. Nee, mijn allerliefste dochter huilt!! Zo veel dat het consultatiebureau me zelfs succes wenste. Waarbij tussen neus en lippen door ook nog werd gezegd: "probeer er wel van te genieten!". Nou genieten doen we nog steeds, want we zijn maar wat blij met mijn dochter. Ze is lief, mooi en te cute... Als ze slaapt! Helaas komt dat gewoon niet zo heel vaak voor!! Ik zal bij het begin beginnen. Ze is geboren op 26 november afgelopen jaar. Een meisje!! Naast de zoon die we al hebben natuurlijk super bijzonder om een dochter te krijgen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je