• Baby
  • Gezond

Mijn dochter reflux, darmkrampjes, koemelkallergie?

Degene die mij ooit heeft gezegd: "oh, een tweede.. Dat doe je er gewoon bij!" moet toch leren om zijn mond te houden.. En misschien zijn er baby's die je er gewoon bij doet. Maar helaas niet mijn mooie dochter. Nee, mijn allerliefste dochter huilt!! Zo veel dat het consultatiebureau me zelfs succes wenste; waarbij tussen neus en lippen door ook nog werd gezegd: "probeer er wel van te genieten!". Nou genieten doen we nog steeds, want we zijn maar wat blij met haar. Ze is lief, mooi en te cute... Als ze slaapt! Helaas komt dat gewoon niet zo heel vaak voor!! Ik zal bij het begin beginnen. Ze is geboren op 26 november afgelopen jaar. Een meisje!! Naast de zoon die we al hebben natuurlijk super bijzonder!

Degene die mij ooit heeft gezegd: "oh, een baby.. Dat doe je er gewoon bij!" moet toch leren om zijn mond te houden.. En misschien zijn er baby's die je er gewoon bij doet. Maar helaas niet mijn mooie dochter. Nee, mijn allerliefste dochter huilt!! Zo veel dat het consultatiebureau me zelfs succes wenste.

Waarbij tussen neus en lippen door ook nog werd gezegd: "probeer er wel van te genieten!". Nou genieten doen we nog steeds, want we zijn maar wat blij met mijn dochter. Ze is lief, mooi en te cute... Als ze slaapt! Helaas komt dat gewoon niet zo heel vaak voor!! Ik zal bij het begin beginnen. Ze is geboren op 26 november afgelopen jaar. Een meisje!! Naast de zoon die we al hebben natuurlijk super bijzonder om een dochter te krijgen!

11 jaar geleden

Hoi, Mijn dochtertje heeft ook reflux, fructose en lactose intolerantie. Wij gebruiken voor de nacht ortica ortifloor start toen we daar mee begonnen zijn kregen we eindelijk weer wat nachtrust terug. Het is vrij duur maar je gebruikt 1 schepje in de avondfles deed ik het. Ze krijgt nutramigen voeding en ook dat gaat erg goed. Alleen bakken we veel dingen zelf en dure boodschappen bij de natuurwinkel. Er komt een hoop bij kijken als ze zoveel aandacht nodig hebben terwijl ze je zo hulpeloos aankijken. Soms zo erg dat je het zelf ook niet meer weet. Voor mijn geld dus ook duurt nog heel lang voor er een tweede komt of misschien wel nooit met al die extra dingen erbij maakt het het allemaal niet makkelijker. Maar goed ook ik ben nog steeds heel erg blij met mijn prinsesje. Ik zou er voor geen goud meer kunnen missen!!!