Snap
  • Baby

Mijn dochter is thuis! maar nu...

Onze mooie meid is thuis! Feest! Maar ook best wel spannend...Gaat het goed met haar?

Mijn Dochter Jazzlynn is nu 5,5 mnd oud! Wat zijn we blij dat ze dit heeft behaald! Wat heeft ze gevochten om bij ons te mogen blijven.

10 weken te vroeg geboren, met alles erop en eraan. Al snel bleek dat ze een niet volgroeide dikke darm had. 3 zware operaties volgde. Na 5 maanden, mochten we haar dan eindelijk mee naar huis nemen! Maar dan...Bij Demian was alles best soepel gegaan dus een babyfoon met alleen geluid was prima en camera was toch echt overdreven!

Dat ligt bij Jazzlynn toch wat anders. Ze heeft dan ook nog steeds een neussonde, die ze er gemakkelijk kan uit trekken. Een babyfoon met camera is dan wel een uitkomst! Want, ze is wel stil, maar slaapt ze ook? Om dan niet elk half uur naar boven te moeten lopen en even te gaan kijken. We gingen even rond kijken op internet. Normaal koop ik zulke dingen niet op internet, maar Jazzlynn lag nog in het ziekenhuis, veel tijd hadden we niet. Uiteindelijk kwamen we bij wehkamp.nl uit, een fijne en overzichtelijke site. We kwam heel gemakkelijk via wehkamp.nl/mamaenkind bij de babyfoons. Het is ook een bekende site, daardoor durfde wij het wel aan met een aankopen.

Ook vonden wij het belangrijk een bekend merk te hebben, die staan over het algemeen goed bekend om kwaliteit. Wij moesten wel gelijk op de babyfoon kunnen vertrouwen. De Philips Avent digitale beeld babyfoon SCD603 leek ons een mooie babyfoon.

Toen ik hem uit de verpakking haalde had ik precies de babyfoon in mijn handen zoals die op de

website stond. Wel vond ik hem aan de licht kant, maar ik was dan ook een babyfoon van 3 jr oud gewend. De babyunit kan je ergens neer zetten maar ook ophangen. Zijn kop kan goed draaien zodat je hem goed kan richten op je kind. De installatie was eenvoudig: je zet hem neer, stopt de stekkers in het stopcontact en je bent klaar!

Ik was zeer verrast over het beeld! Erg zuiver, ook in de nacht. Hij laat veel rand geluiden van andere kamers niet echt door, en is dus best gefocust op je kind. Er zit ook en knopje op dat de camera uit is, tenzij hij geluid ontvangt en dat komt zonder vertraging binnen met duidelijk beeld. Soms is dat dan ook wel weer fijn want anders wordt je weer een spastische babycamera- kijker. Jammer vind ik wel dat er geen terugspreekfunctie heeft, deze gebruik ik nu wel veel met mijn zoontje: GA SLAPEN!!! Maar ja Jazzlynn snapt dat nog niet.

Wel zit er muziek op die ook prima aan te horen is en niet heel je woonkamer vult met muziek.

Ik ben er blij mee, ik zie nu dat Jazzlynn aan haar neus frunnikte en dan ren ik (s avonds mijn man) snel naar boven om te zorgen dat haar sonde er niet uitvalt. Anders moet de kinderthuiszorg weer komen, en is het weer huilen voor Jazzlynn. Dus lieve kijkbuismoeders een fijne babyfoon...

lieve groeten Petra

9 jaar geleden

wij hebben het niet gehad, beide keren niet... gelukkig niet zo'n traumatische ervaringen gehad met onze ukkies, al is de eerste ook een tijd in de couveuse gemoeten omdat ie te vroeg was, maar geen 10 weken zeg! Wat heftig.... Ik heb mijn uk (nu 7 maanden) altijd in een draagdoek bij me... altijd in de buurt dus en toch de handen vrij... vind het een heel prettig idee en gevoel de kleine altijd bij me te hebben en hij vind het fantastisch ook dus win win :)

9 jaar geleden

Ik heb deze babyfoon ook! Heel blij mee! En schattig om soms even te spieken hoe schattig je kindje slaapt, of in welke vreemde houding ;)

9 jaar geleden

Ik weet even niet in welke volgorde ik het moet en wil zegen. Gecondoleerd met het verlies van het mooiste wat er is. Niemand mag dat mee maken.... Mijn gelukwensen voor jullie en jullie mannetje in de buik. We dromen mee... weet je (waarschijnlijk wel) dat er matrassen bestaan die alarm geven als het kindje stop met ademhalen?? Wel eerst uitzetten voor je je zoon eruit haalt. Je schrikt je een hoedje! Van horen zegen...nogmaals ik hoop dat het deze keer alles gaat zoals het hoort te gaan. En dat je op een mooie blauwe wolk kan klimmen...

9 jaar geleden

Bedankt! We zijn sommige dingen zo gewend maar als ze er toch niet waren!