{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter is thuis! maar nu...

Onze mooie meid is thuis! Feest! Maar ook best wel spannend...Gaat het goed met haar?

Afbeelding blog 'Mijn dochter is thuis! maar nu...' Achtergrond blur afbeelding

Mijn Dochter Jazzlynn is nu 5,5 mnd oud! Wat zijn we blij dat ze dit heeft behaald! Wat heeft ze gevochten om bij ons te mogen blijven.

10 weken te vroeg geboren, met alles erop en eraan. Al snel bleek dat ze een niet volgroeide dikke darm had. 3 zware operaties volgde. Na 5 maanden, mochten we haar dan eindelijk mee naar huis nemen! Maar dan...Bij Demian was alles best soepel gegaan dus een babyfoon met alleen geluid was prima en camera was toch echt overdreven!

Dat ligt bij Jazzlynn toch wat anders. Ze heeft dan ook nog steeds een neussonde, die ze er gemakkelijk kan uit trekken. Een babyfoon met camera is dan wel een uitkomst! Want, ze is wel stil, maar slaapt ze ook? Om dan niet elk half uur naar boven te moeten lopen en even te gaan kijken. We gingen even rond kijken op internet. Normaal koop ik zulke dingen niet op internet, maar Jazzlynn lag nog in het ziekenhuis, veel tijd hadden we niet. Uiteindelijk kwamen we bij wehkamp.nl uit, een fijne en overzichtelijke site. We kwam heel gemakkelijk via wehkamp.nl/mamaenkind bij de babyfoons. Het is ook een bekende site, daardoor durfde wij het wel aan met een aankopen.

Ook vonden wij het belangrijk een bekend merk te hebben, die staan over het algemeen goed bekend om kwaliteit. Wij moesten wel gelijk op de babyfoon kunnen vertrouwen. De Philips Avent digitale beeld babyfoon SCD603 leek ons een mooie babyfoon.

Toen ik hem uit de verpakking haalde had ik precies de babyfoon in mijn handen zoals die op de

website stond. Wel vond ik hem aan de licht kant, maar ik was dan ook een babyfoon van 3 jr oud gewend. De babyunit kan je ergens neer zetten maar ook ophangen. Zijn kop kan goed draaien zodat je hem goed kan richten op je kind. De installatie was eenvoudig: je zet hem neer, stopt de stekkers in het stopcontact en je bent klaar!

Ik was zeer verrast over het beeld! Erg zuiver, ook in de nacht. Hij laat veel rand geluiden van andere kamers niet echt door, en is dus best gefocust op je kind. Er zit ook en knopje op dat de camera uit is, tenzij hij geluid ontvangt en dat komt zonder vertraging binnen met duidelijk beeld. Soms is dat dan ook wel weer fijn want anders wordt je weer een spastische babycamera- kijker. Jammer vind ik wel dat er geen terugspreekfunctie heeft, deze gebruik ik nu wel veel met mijn zoontje: GA SLAPEN!!! Maar ja Jazzlynn snapt dat nog niet.

Wel zit er muziek op die ook prima aan te horen is en niet heel je woonkamer vult met muziek.

Ik ben er blij mee, ik zie nu dat Jazzlynn aan haar neus frunnikte en dan ren ik (s avonds mijn man) snel naar boven om te zorgen dat haar sonde er niet uitvalt. Anders moet de kinderthuiszorg weer komen, en is het weer huilen voor Jazzlynn. Dus lieve kijkbuismoeders een fijne babyfoon...

lieve groeten Petra

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je